Ντιουσέ: «Εύχομαι να σκοράρω και μπροστά στους φιλάθλους μας»

Ποδόσφαιρο
Ντιουσέ: «Εύχομαι να σκοράρω και μπροστά στους φιλάθλους μας»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποφασιστικότητα και πίστη στις τάξεις των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ, ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Άρη στο «Γεντί Κουλέ».

Ο Ασάν Ντιουσέ τόνισε στις δηλώσεις του, ότι στόχος είναι ένα ακόμη επιτυχημένο αποτέλεσμα και στάθηκε στην ομαδική προσπάθεια.

«Αύριο παίζουμε στην έδρα μας. Θα είναι ένα καλό και δύσκολο παιχνίδι, αλλά παίζουμε εντός έδρας μπροστά στους φιλάθλους μας και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό που έχουμε όλο αυτό το διάστημα. Αν το κάνουμε και διατηρήσουμε το στιλ παιχνιδιού μας, θα πάρουμε το αποτέλεσμα», ανέφερε αρχικά ο Σενεγαλέζος μέσος και πρόσθεσε για το γκολ που πέτυχε ο ίδιος στη Λαμία: «Αισθάνομαι πολύ καλά, επειδή και η ομάδα λειτουργεί καλά. Μόνος μου δε θα μπορούσα να κάνω τίποτα. Είναι η βοήθεια της ομάδας, το πως δουλεύει γενικά και έτσι φτάσαμε στα γκολ. Είναι ομαδική δουλειά, είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρα και αισθάνομαι καλά, καθώς βλέπω ότι η ομάδα βελτιώνεται».

Κλείνοντας, τόνισε ότι θα ήταν τέλειο να σκοράρει και στο «Γεντί Κουλέ»: «Είναι πολύ σημαντικό για μένα να πετύχω κι άλλο γκολ, ειδικά στην έδρα μας, μπροστά στους φιλάθλους μας. Θα είναι τέλειο».  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News