SL1: Βρίσκει ρυθμό ο Παναθηναϊκός, άνετα 2-0 τον Βόλο

Ποδόσφαιρο
SL1: Βρίσκει ρυθμό ο Παναθηναϊκός, άνετα 2-0 τον Βόλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται ότι αφήνει πίσω του μια και καλή τις δύσκολες μέρες, ξαναβρίσκει το ρυθμό του και στέλνει μήνυμα για το πρωτάθλημα.

Σήμερα χωρίς να δυσκολευτεί επικράτησε με 2-0 του Βόλου στη Λεωφόρο, έχοντας πολλές ακόμη ευκαιρίες ενώ ουσιαστικά η εστία του δεν κινδύνεψε.

Το τριφύλλι διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας και το +4 περιμένει την αυριανή έκβαση του ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, μία στροφή πριν τη «μητέρα των μαχών» στο Φάληρο απέναντι στον Ολυμπιακό. 

Μετά από καταιγισμό φάσεων αλλά χωρίς αποτέλεσμα στο α’ ημίχρονο, στην επανάληψη ήρθαν τα γκολ για τους «πράσινους» ενώ το έργο τους διευκόλυνε η αποβολή του Σι στο 50’ με δεύτερη κίτρινη για αντικανονικό μαρκάρισμα στον Παλάσιος που ένα λεπτό αργότερα (51’) τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι με δυνατό σουτ, το δεύτερο δοκάρι από τον Αργεντινό στο ματς! 

Ωσπου στο 59’ μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή του Βόλου, ο Παλάσιος βρήκε τον Κουρμπέλη στη μικρή περιοχή κι αυτός… μπήκε με τη μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ (1-0) μέσα σε πανδαιμόνιο.

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να επιτίθεται κατά κύματα και στο 67’ ο Κώτσιρας βρήκε τον Παλάσιος που τσίμπησε τη μπάλα και γκρεμίστηκε από τον Σιέλη με τον διαιτητή Φωτιά να καταλογίζει αυτή τη φορά την εσχάτη των ποινών.

Ο Σπόραρ ανέλαβε την εκτέλεση και έγραψε το 2-0 για τους πράσινους, μετατρέποντας σε τυπική διαδικασία το υπόλοιπο του αγώνα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης (64’ Κώτσιρας), Σένκεφελντ, Σάρλια, Χουάνκαρ (86’ Πούχατς), Πέρεθ, Κουρμπέλης (75’ Τσέριν), Παλάσιος, Μπερνάρ, Μαντσίνι (76’ Βέρμπιτς), Ιωαννίδης (63’ Σπόραρ).

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Αλχο, Εσκοβάλ, Σιέλης, Σι, Λούνα, Γκάκι (87’ Μεθκίδα), Τσιρίνος, Καρτάλης (46’ Οζέγκοβιτς), Πιρές (62’ Κάτσε), Κούτσιας (72’ Τσοκάνης).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News