SL1: Σε Λεωφόρο και Τρίπολη ανοίγει η 23η αγωνιστική

Ποδόσφαιρο
SL1: Σε Λεωφόρο και Τρίπολη ανοίγει η 23η αγωνιστική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τις αναμετρήσεις Παναθηναϊκός-Βόλος στις 17:00 και Αστέρας-ΠΑΣ Γιάννινα στις 20:00 ανοίγει σήμερα η αυλαία της 23ης αγωνιστικής στην Super League 1.

To παιχνίδι στην Λεωφόρο έχει μεγάλη κρισιμότητα για τον Παναθηναϊκό, που επιθυμεί να επεκτείνει το σερί του και να διατηρηθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Συγκεκριμένα, το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς προέρχεται από το μεγάλο «διπλό» (1-2) επί του Άρη και βρίσκεται στο +1 από την ΑΕΚ, η οποία έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Σε εξαιρετικό φεγγάρι βρίσκεται και ο Βόλος. Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου πήρε σπουδαία νίκη (2-1) υποδεχόμενη τον Ατρόμητο, «τρίποντο» με το οποίο αγκάλιασε την παρουσία της στα Playoffs.

Στην Τρίπολη, ο Αστέρας και ο ΠΑΣ Γιάννινα μονομαχούν με στόχο  το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στα playout. Οι Αρκάδες βρίσκονται στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 23 βαθμούς, παρέα με τον ΟΦΗ και προέρχεται από το απίθανο φινάλε και την ισοπαλία κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Από την άλλη, οι Ηπειρώτες βρίσκονται στο «11» της κατάταξης με 21 βαθμούς και πηγαίνουν στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας για τη νίκη, με σκοπό να ξεκολλήσουν από τις τέσσερις συνεχόμενες ισοπαλίες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News