default-image

Εξάσφαιρο… ξέσπασμα για τον Ολυμπιακό

Ποδόσφαιρο
Εξάσφαιρο… ξέσπασμα για τον Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι «ερυθρόλευκοι» επανήλθαν στις επιτυχίες με 6-1 επί του Παναιτωλικού

Στον Ολυμπιακό οι προηγούμενες ημέρες κύλησαν με προβληματισμό λόγω της ήττας με 3-0 από την ΑΕΚ όμως απόψε φρόντισαν να αφήσουν πίσω τους την ήττα στον ημιτελικό και να επιστρέψουν στις επιτυχίες, επικρατώντας με 6-1 του Παναιτωλικού, στο ματς με το οποίο  ολοκληρώθηκε η 22η αγωνιστική της Super League.

Με τέρματα των Μπακαμπού και Παπασταθόπουλου στο α’ ημίχρονο σημειώθηκε το 2-0 στο ματς.

Ο Παναιτωλικός μείωσε στο 50’ προσωρινά 2-1 με τον Καρέλη αλλά από εκεί και πέρα οι ερυθρόλευκοι ήταν ασταμάτητοι και έφτασαν στο τελικό 6-1 με τέρματα των Χάμες (61’), Κανός (67’), Χάμες (πεν. 76’) και Βαλμπουενά (90’).

Μάλιστα ο Κανός μετά το γκολ που σημείωσε σήκωσε τη φανέλα του και έδειξε ένα μήνυμα αφιερωμένο στην μητέρα του, που έφυγε από τη ζωή πριν λίγες ημέρες.

Πάντως ο Ισπανός δέχτηκε κίτρινη κάρτα επειδή σήκωσε τη φανέλα του αλλά ο διαιτητής Γκορτσίλας τού έδωσε το χέρι, καθώς ήξερε ποιος ήταν ο λόγος. Ο Γκορτσίλας ήθελε ουσιαστικά να του εξηγήσει πως ήταν αναγκασμένος να το κάνει βάσει κανονισμού και ο ίδιος ο Κανός έδειξε να το κατανοεί.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Παπασταθόπουλος, Ρέτσος (57′ Μπα), Ροντινέι, Ραμόν, Εμβιλά, Χουάνγκ (76′ Κασάμι), Γκάρι Ροντρίγκες (57′ λ.τ Κανός), Φορτούνης (78′ Ελ Αραμπί), Χάμες (76′ Βαλμπουενά), Μπακαμπού.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κοντογιάννης, Λιάβας, Λάρσον, Χουχούμης, Χατζηθεοδωρίδης, Μλάντεν, Ντίας, Κολοβός, Μόρσεϊ (78′ Νταμπό), Ντουάρτε, Καρέλης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News