Έφυγε με βαθμό ο Ιωνικός από την έδρα του άστοχου ΠΑΣ Γιάννινα

Ποδόσφαιρο
Έφυγε με βαθμό ο Ιωνικός από την έδρα του άστοχου ΠΑΣ Γιάννινα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ιωνικός συνεχίζει την θετική του πορεία με τον Γρηγορίου στον πάγκο και πήρε 0-0 και έναν πολύτιμο βαθμό στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι γηπεδούχοι ήταν άστοχοι, είχαν και δύο δοκάρια με τον Μπάλαν ενώ έπεσαν πάνω στον εξαιρετικό Σούλη που κράτησε ανέπαφη την εστία του.

 Ο βαθμός για τον Ιωνικό έχει ακόμα μεγαλύτερη αξία καθώς ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες (αποβλήθηκε ο Ρομαό).

Η στιγμή που σημάδεψε το παιχνίδι - δυστυχώς - δεν ήταν κάποιο γκολ ή μία ωραία φάση, αλλά ο σοβαρός τραυματισμός του Παμλίδη που αποχώρησε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο με τις πρώτες εκτιμήσεις να αναφέρουν πως έχει υποστεί κάταγμα στον αστράγαλο του αριστερού του ποδιού.

Ο ΠΑΣ είχε τις πιο κομβικές φάσεις στο παιχνίδι. Πρωταγωνιστής σε όλες ήταν ο Ρουμάνος φορ, Μπάλαν, που κυριολεκτικά τα έχανε από... παντού με αποκορύφωμα τη φάση του 60ου λεπτού όταν προ κενής εστίας σημάδεψε ψηλά με την μπάλα να περνάει πάνω από τα δοκάρια του Χουτεσιώτη. Στο 42' ο Ρουμάνος είχε και δοκάρι μετά από ωραία ενέργεια και πάσα του Σόρια.

Ο Ιωνικός απείλησε στο 46' με τον Σούλη να λέει «όχι» στην κεφαλιά του Καμπράλ, στην πρώτη ουσιαστικά επαφή του επιθετικού των φιλοξενούμενων στο παιχνίδι. Ο Ιωνικός είχε μία ακόμα ευκαιρία με την εκτέλεση φάουλ του Κάνιας στο 64'. Στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων ο ΠΑΣ είχε μία ακόμα μεγάλη στιγμή να πάρει το τρίποντο όμως ο Τζίμας σημάδεψε (και πάλι) δοκάρι μετά από την εκτέλεση φάουλ του Σόρια.

Με το τελικό 0-0 οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 21 βαθμούς και διατηρούν απόσταση από τις τελευταίες θέσεις, με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν τους 15 συνεχίζοντας την αντεπίθεσή τους στην τελική ευθεία της κανονικής διάρκειας της σεζόν.

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Σούλης, Σόρια, Μπακαδήμας, Εραμούσπε, Πήλιος, Καραχάλιος, Τζίνο, Ριένστρα, Παμλίδης, Μπάλαν, Μορέιρα.

Ιωνικός (Μιχάλης Γρηγορίου): Χουτεσιώτης, Μύγας, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Ρουμπουλάκου, Κάνιας, Σάκιτς, Φαντιγκά, Σεμπά, Μάντζης, Λοβέρα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News