Αμφίβολος για ΑΕΚ ο Χάμες, ερωτηματικό και για Χουάνγκ

Ποδόσφαιρο
Αμφίβολος για ΑΕΚ ο Χάμες, ερωτηματικό και για Χουάνγκ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συναγερμός με Χάμες στον Ολυμπιακό...

Η συμμετοχή του Κολομβιανού επιτελικού χαφ αυτή τη στιγμή είναι εξαιρετικά αμφίβολη και θα επανεξετάζεται η κατάσταση του καθημερινά.

Όμως, δεν είναι μόνο ο Χάμες που αντιμετωπίζει πρόβλημα ενόψει του παιχνιδιού με τους κιτρινόμαυρους, καθώς ενοχλήσεις στο γόνατο έχει και ο Ίνμπομ Χουάνγκ, μόνο που στην δική του περίπτωση φαίνεται η κατάσταση να είναι λίγο καλύτερη. Ωστόσο, χρειάζεται να γίνει επανεκτίμηση και όλα θα ξεκαθαρίσουν την Τετάρτη (8/2) στο τεστ που θα υποβληθεί στην τελευταία προπόνηση.

Ο Χάμες και ο Χουάνγκ είναι δύο κομβικοί παίκτες για την μεσοεπιθετική λειτουργία του Ολυμπιακού και αντιλαμβάνεται κανείς ότι όλο αυτό προκαλεί προβληματισμό στον Μίτσελ σχετικά με τον καταρτισμό της ενδεκάδας. Οι ερυθρόλευκοι θα έχουν αλλαγές στη σύνθεσή τους για το ματς με την ΑΕΚ, αλλά σε καμία περίπτωση ο Ισπανός τεχνικός δεν θέλει να στερηθεί των υπηρεσιών του Κολομβιανού επιθετικού και του Νοτιοκορεάτη κεντρικού χαφ.

Υποψηφιότητα για την ενδεκάδα θέτει ο Σαμασέκου, ενώ αναμένονται αλλαγές στα πλάγια της επίθεσης με την παρουσία του Κανός, του Γκάρι Ροντρίγκες ή του Μπουτούτσι. Οι δοκιμές των επόμενων ημερών θα φανερώσουν τις διαθέσεις του Μίτσελ, ο οποίος μπορεί να έχει και κάτι άλλο στο μυαλό του.
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News