default-image

Διπλό… ανάσα για τον Ιωνικό, 0-2 την Λαμία και «φωτιά» στην… ουρά!

Ποδόσφαιρο
Διπλό… ανάσα για τον Ιωνικό, 0-2 την Λαμία και «φωτιά» στην… ουρά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκη μεγάλης βαθμολογικής σημασίας πήρε ο Ιωνικός, που επικράτησε στην έδρα της Λαμίας 0-2 και έβαλε… φωτιά στην «ουρά» της βαθμολογίας.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο σκορ, χωρίς καν να έχουν τελική προσπάθεια στο παιχνίδι. Ο Σάκιτς έκανε γλυκιά εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά στο 19ο λεπτό και ο Μπεχαράνο στην προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα με το κεφάλι την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

Η Λαμία που ήταν ανώτερη στο πρώτο μέρος προσπάθησε να βρει το γκολ της ισοφάρισης, όμως ο Ιωνικός ήταν αυτός που βρήκε το γκολ με το απίθανο τέρμα του Βαλεριάνου. Ο Έλληνας μπακ πήρε την μπάλα από τα δεξιά και με απίθανη ψιλοκρεμαστή σέντρα-σουτ έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Σαράνοφ, που δεν μπόρεσε να απομακρύνει την μπάλα.

Στο δεύτερο μέρος του αγώνα ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε με τη Λαμία να προσπαθεί να πετύχει ένα γκολ που θα την επαναφέρει στη διεκδίκηση του παιχνιδιού, αλλά δεν μπόρεσε να δημιουργήσει πολλές καλές ευκαιρίες, με το 2-0 να μένει μέχρι το τέλος.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, ο Ιωνικός ανέβηκε στους 11 και πλησίασε τον Λεβαδειακό που έχει 13, αλλά και τους Φθιωτούς που έχει 12 βαθμούς. Να σημειωθεί ότι στο παιχνίδι έγιναν τρεις αναγκαστικές αλλαγές. Ο Βέργος έγινε αλλαγή και πήγε κατευθείαν στο ασθενοφόρο, ενώ για τους φιλοξενούμενους αποχώρησαν με προβλήματα τραυματισμού οι Γούλερι και Φαντιγκά.

ΛΑΜΙΑ (Σάββας Παντελίδης): Σαράνοφ, Βασιλαντωνόπουλος (73' Σιμόν), Παουλάβετς, Τζανετόπουλος, Αμπάντα, Μπεχαράνο (55' Στάνκο), Σλίβκα, Ρόμανιτς, Νούνιες (55' Ντε Βινσέντι), Μαρτίνεθ (73' Τσιλούλης), Βέργος (45+1' λ. τρ. Μανούσος).

ΙΩΝΙΚΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Χουτεσιώτης, Τσιγκρίνσκι, Βαλεριάνος, Ρομαό, Μύγας, Σάκιτς (90+2' Τσιμπσάχ), Φαντιγκά (87' λ. τρ. Ρουμπουλάκου), Κάνιας, Γούλερι (46' λ. τρ. Καμπράλ), Σεμπά (77' Αντούνες), Μάντζης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News