Εντυπωσιακή και πάλι η ΑΕΚ... πάτησε κορυφή με 3-0 επί του Άρη!

Ποδόσφαιρο
Εντυπωσιακή και πάλι η ΑΕΚ... πάτησε κορυφή με 3-0 επί του Άρη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΑΕΚ κράτησε το απόλυτο που έχει χτίσει στην OPAP Arena, καθώς νίκησε τον Άρη 3-0 και σκαρφάλωσε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Super League, περιμένοντας αύριο πιθανή βαθμολογική απώλεια του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη.

Η Ένωση κυριάρχησε στο πρώτο μέρος και σκόραρε με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Άμραμπατ, σε παράβαση που κέρδισε ο Αραούχο για μαρκάρισμα του Οντουμπάτζο.

Στο δεύτερο μέρος ο Άρης ανέβηκε, όμως ο Ετέμπο αποβλήθηκε στο 60ο λεπτό και του έκοψε τα φτερά, με την Ένωση να πετυχαίνει άλλα δύο γκολ και να καθαρίζει το ματς. Αρχικά στο 77ο λεπτό ο Αραούχο έκλεψε την μπάλα και μοίρασε στον Γκατσίνοβιτς, ο οποίος με πλασέ μέσα στην περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Τον θρίαμβο των κιτρινόμαυρων σφράγισε ο Πινέδα στο 89ο λεπτό. Έπειτα από ολέθριο λάθος του Νταμπό, ο Αραούχο έκλεψε και πάλι την μπάλα και βγήκε απέναντι από τον Κουέστα. Αντί να εκτελέσει προτίμησε να πασάρει στον Μεξικανό και αυτός από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί,Χατζισαφί (79' Σιντιμπέ), Σιμάνσκι (70' Γκατσίνοβιτς), Γιόνσον (79' Μάνταλος), Άμραμπατ (70' Ελίασον), Πινέδα, Αραούχο, Λιβάι Γκαρσία (79'Τσούμπερ).

Άρης: Κουέστα, Οντουμπάτζο, Πίρσμαν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Νταρίντα, Ετέμπο, Ματέο Γκαρσία (90+4' Σγούρος), Ντουκουρέ, Γκρέι (60' Νταμπό), Ιτούρμπε.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΑΕΚ

2. Παναθηναϊκός

3. Ολυμπιακός

4. ΠΑΟΚ

5. Άρης

6. Βόλος ΝΠΣ

7. Ατρόμητος

8. Παναιτωλικός

9. ΟΦΗ

10. ΠΑΣ Γιάννινα

11. Αστέρας Τρίπολης

12. Λεβαδειακός

13. Λαμία

14. Ιωνικός

Η 20ή αγωνιστική ολοκληρώνεται με τις εξής αναμετρήσεις:

Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2023

18:00: ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός

19:30: Λαμία - Ιωνικός

21:00: Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News