Νίκη για τον Άρη με αφιέρωση στον Άλκη από τον πρωταγωνιστή Μανού Γκαρθία!

Ποδόσφαιρο
Νίκη για τον Άρη με αφιέρωση στον Άλκη από τον πρωταγωνιστή Μανού Γκαρθία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Άρης ήταν ανώτερος στο σημερινό παιχνίδι με τον Βόλο, του οποίου επικράτησε 3-0 στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Μανού Γκαρθία, που πέτυχε χατ-τρικ σε μια ονειρική βραδιά για τον ίδιο, ενώ αφιέρωσε τα γκολ που πέτυχε στη μνήμη του Άλκη, σηκώνοντας μια φανέλα με τον αριθμό «19» και το όνομα του.

Ο Άρης από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού πήρε την κατοχή της μπάλας ψάχνοντας τρόπο να απειλήσει τον Βόλο. Στο 15ο λεπτό οι κίτρινοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία. Ο Μαντσίνι είδε την κίνηση του Γκρέι δεξιά της περιοχής. Εκείνος έφυγε πλάγια, αλλά κατάφερε να γυρίσει στον Πίρσμαν, το πλασέ του οποίου ήταν άστοχο.

Οι κίτρινοι εξακολουθούσαν να έχουν το πάνω χέρι και στο 25' ήταν η στιγμή του Μαντσίνι να βάλει σε προβληματισμό την άμυνα του Βόλου. Οι Θεσσαλοί προσπάθησαν να χτυπήσουν στην κόντρα, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

Η ομάδα του Πάρντιου ξεκίνησε φουριόζα το δεύτερο μέρος και μόλις στο 47' πέτυχε το πρώτο γκολ. Ο Μάνου Γκαρθία μπήκε από τα δεξιά στην περιοχή σε μία γρήγορη αντεπίθεση των κίτρινων αξιοποιώντας την ασίστ από τον Μαντσίνι. Ο Ισπανός έκανε το σουτ και σκόραρε από δύσκολη γωνία.

Στο 60ο λεπτό οι κίτρινοι διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Μάνου Γκαρθία πρωταγωνιστή. Ο Ματέο Γκαρσία τροφοδότησε τον Ισπανό αριστερά της περιοχής και με όμορφο πλασέ με το δεξί βρήκε δίχτυα.

Οι κίτρινοι, αλλά και ο Μάνου Γκαρθία δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός εξαπέλυσε βολίδα εκτός περιοχής για το τρίτο δικό του γκολ, αλλά και της ομάδας του στο 74ο λεπτό. Ο Άρης δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Βόλο και πανηγύρισε το τρίποντο.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Εμπακατά (22' Οντουμπάτζο), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν, Ντουκουρέ, Νταρίντα (68' Ετέμπο), Μαντσίνι (80' Μαζικού), Μάνου Γκαρθία, Ματέο Γκαρσία (80' Εντουίν Γκαρσία), Γκρέι (80' Ιτούρμπε).

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Πίρινεν, Εσκοβάλ, Άλχο, Λούνα (68' Σι), Μεταξάς (56' Γκάγκι), Μπαριέντος, Μεθκίδα (68' Πίρες), Τσιρίνος, Ντέλετιτς, Οζέγκοβιτς (84' Κούτσιας).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News