Παναιτωλικός-ΠΑΣ 1-1: «Μοιρασιά» στο Αγρίνιο με τελευταίο δεκάλεπτο… φωτιά

Ποδόσφαιρο
Παναιτωλικός-ΠΑΣ 1-1: «Μοιρασιά» στο Αγρίνιο με τελευταίο δεκάλεπτο… φωτιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα άνοιξαν την «αυλαία» της 19ης αγωνιστικής και το ματς στο Αγρίνιο είχε φινάλε… γκραν γκινιόλ.

ο τελικό 1-1 που έδωσε από ένα βαθμό σε κάθε ομάδα, διαμορφώθηκε στο τελευταίο 10λεπτο, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν δευτερόλεπτα πριν το 90’.

Ο Παναιτωλικός πήρε το προβάδισμα στο σκορ με τον Ντουάρτε στο 82ο λεπτό. Έπειτα από βαθιά μπαλιά, ο Πέδρο έπιασε μια κεφαλιά και ο Πορτογάλος με ένα υπέροχο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 89ο  λεπτό. Ο Σόρια έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Εραμούσπε που προωθήθηκε έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και χάρισε τον βαθμό στους Ηπειρώτες.

Έτσι ο Παναιτωλικός έφτασε στους 20 βαθμούς στη Super League, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει δύο λιγότερους, πιάνοντας τον Αστέρα Τρίπολης στη βαθμολογία.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Μαλής, Μλάντεν (46’ Μάρτενσον), Λάρσον, Χουχούμης, Λιάβας, Ντίας, Κολοβός (72’ Μπουζούκης), Σενγκέλια (88’ Χατζηθεοδωρίδης), Μόρσεϊ (81’ Ντουάρτε), Καρέλης (81’ Πέδρο).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Θανάσης Στάικος): Τσιντώτας, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πήλιος, Καραχάλιος, Γκίνο, Ριένστρα (71’ Νίνης), Τζίμας (86’ Λώλης), Παμλίδης, Μπάλαν (λ.τ. 81’ Σταματελόπουλος).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News