Διαμαντής: «Δείξαμε ξανά ότι… μεγαλώνουμε σαν ομάδα»

Ποδόσφαιρο
Διαμαντής: «Δείξαμε ξανά ότι… μεγαλώνουμε σαν ομάδα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Απόστολος Διαμαντής ήταν νικητής στις περισσότερες προσωπικές «μονομαχίες» με τους επιθετικούς του ΠΑΟΚ στη χθεσινή αναμέτρηση.

Η βελτίωση που δείχνει η ομάδα του Ηρακλείου αγώνα με αγώνα, είναι για τον υψηλόσωμο κεντρικό αμυντικό το πιο σημαντικό στοιχείο για το μέλλον.

Λίγο πριν την αναχώρηση από το αεροδρόμιο "Μακεδονία" μετά τα μεσάνυχτα, μίλησε στους δημοσιογράφους που ακολούθησαν την αποστολή των Κρητικών στη συμπρωτεύουσα.

«Μακάρι να έμπαινε γκολ στην τελευταία φάση, δυστυχώς δεν μπήκε. Είναι σημαντικό που για ένα ακόμη ματς δεν χάσαμε και ταυτόχρονα δεν δεχθήκαμε γκολ. Παιχνίδι με παιχνίδι βελτιωνόμαστε και μεγαλώνουμε σαν ομάδα. Στόχος μας σε κάθε αγώνα είναι η νίκη», ανέφερε αρχικά για το χθεσινό ματς και πρόσθεσε: «Είχαμε χρόνο στην διακοπή του πρωταθλήματος και δουλέψαμε πάρα πολύ καλά. Ο προπονητής προσπάθησε να περάσει τα “θέλω” του και εμείς από την πλευρά μας προσπαθούμε να ανταποκριθούμε σ’ αυτά. Μετά τη διακοπή είμαστε μια τελείως διαφορετική ομάδα και καλύτεροι αγώνα με αγώνα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News