Σε αναμμένα κάρβουνα: Στον ΟΦΗ περιμένουν απαντήσεις από φορ και εξτρέμ!

Ποδόσφαιρο
Σε αναμμένα κάρβουνα: Στον ΟΦΗ περιμένουν απαντήσεις από φορ και εξτρέμ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι μεταγραφικοί στόχοι που έχουν στο… περίμενε τον ΟΦΗ και οι απαντήσεις τους θα είναι το πρώτο βήμα να λυθεί το πρόβλημα στην επίθεση, που αναδείχθηκε και στο ματς με τον Βόλο

Η «λευκή» ισοπαλία του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Βόλο την περασμένη Τρίτη, ήταν άλλη μια επιβεβαίωση του… προβλήματος.

Η αφλογιστία στην επίθεση είναι ο βασικός… πονοκέφαλος του Βάλντας Νταμπράουσκας, καθώς η ομάδα του «φτάνει στην πηγή, αλλά δεν πίνει νερό».

Υπάρχει βελτίωση σε πολλά κομμάτια του παιχνιδιού, όμως λείπει η ουσία, που είναι το γκολ. Αυτό που θα οδηγήσει και στα νικηφόρα αποτελέσματα. Είναι ξεκάθαρο ότι οι «ασπρόμαυροι» έχουν αρχή, μέση και τέλος στο παιχνίδι τους, αγωνιστική ταυτότητα και προσανατολισμό, όμως τους… πληγώνει η αδυναμία στο επιθετικό τρίτο.

Με Τορά και Νέιρα στην 11αδα, υπάρχει καλύτερη κυκλοφορία, αλλά ως ένα βαθμό και ποιοτικότερες τελικές πάσες, όμως στην εκτέλεση το πρόβλημα είναι πολύ έντονο.

Είναι επίσης ξεκάθαρο, ότι αυτό μπορεί να λυθεί μόνο μέσα από την μεταγραφική ενίσχυση και στον ΟΦΗ είναι σε… αναμμένα κάρβουνα. Περιμένουν τις απαντήσεις συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών για περισσότερο από δέκα μέρες, αφού ο Νταμπράουσκας έκανε τις σχετικές εισηγήσεις πριν τα Χριστούγεννα. Στην ομάδα του Ηρακλείου έχουν κάνει προτάσεις στους υποψήφιους και την ίδια ώρα αυξάνουν το… πρέσινγκ.

Ο εκλεκτός φορ

Μια από τις δυσκολότερες μεταγραφικές υποθέσεις είναι του επιθετικού περιοχής, καθώς ο παίκτης που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας για αυτή τη θέση ανήκει σε άλλη ομάδα. Οι διοικούντες την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ είναι σε «ανοιχτή γραμμή» με τον ίδιο, αλλά και την ομάδα του, αισιοδοξώντας ότι σύντομα θα υπάρχει αίσια έκβαση. Την ίδια ώρα, υπάρχει και εναλλακτική λύση, με ποδοσφαιριστή που είναι ελεύθερος αυτή τη στιγμή, όμως δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την μέρα που αγωνίστηκε με την πρώην ομάδα του.

Από κει και πέρα, προχωρημένες είναι οι επαφές και με ακραίο μεσοεπιθετικό, που μάλιστα τα τελευταία 24ωρα δείχνει έτοιμος για το τελικό «ναι». Στη λίστα του ΟΦΗ υπάρχουν και δύο κεντρικοί χαφ, με στόχο να ενταχθεί στο ρόστερ ένας εξ αυτών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News