Με "ζωγραφιά" Καρέλη και σκόρερ και τον Χουχούμη ο Παναιτωλικός 2-0 τον Ατρόμητο...

Ποδόσφαιρο
Με "ζωγραφιά" Καρέλη και σκόρερ και τον Χουχούμη ο Παναιτωλικός 2-0 τον Ατρόμητο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με πρωταγωνιστή τον Νίκο Καρέλη ο Παναιτωλικός επικρατώντας 2-0 του Ατρομήτου  έκανε ένα άλμα πιο κοντά στην τροχιά των playoffs, πιάνοντας τους Περιστεριώτες στη βαθμολογία με 19 βαθμούς. Ο "Τίτορμος" σκόραρε με τον Καρέλη στο 46' και τον Χουχούμη στο 74ο λεπτό...

Η ομάδα του Κρις Κόλμαν έπεσε με δέκα παίκτες από το 21ο λεπτό και έδωσε πνοή στους γηπεδούχους για να πάρουν το παιχνίδι. Το πρώτο γκολ ήταν μια... ζωγραφιά. Ο Σενγκέλια εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά και ο Καρέλης πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και με ένα μαγικό τακουνάκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 74ο λεπτό ξανά από κόρνερ του Σενγκέλια προήλθε και το δεύτερο γκολ του Παναιτωλικού. Ο Χουχούμης κέρδισε τον προσωπικό του αντίπαλο και με ωραία σκαστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Παναιτωλικός: Ανέστης, Αποστολάκης, Λάρσον (90' Μαλής), Μλάντεν, Χουχούμης, Ντίαζ, Ξενιτίδης (76' Χατζηθεοδωρίδης), Φλόρες (68' Μάρτενσον), Νταγκό (68' Κολοβός), Σενγκέλια, Καρέλης (76' Πέδρο).

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Στρουγγής, Αθανασίου, Ντε Μποκ, Φριντζόνσον (26' Μάριτς), Έρλινγκμαρκ, Γκονζάλεζ, Ροτάριου (72' Οικονομίδης), Ρομπάιγ (66' Κλωναρίδης), Κιάρτανσον (72' Τζαβίδας).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News