Ολυμπιακός: Με πανέμορφα γκολ πέρασε 0-2 από τη Νίκαια

Ποδόσφαιρο
Ολυμπιακός: Με πανέμορφα γκολ πέρασε 0-2 από τη Νίκαια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ολυμπιακός ήταν αποτελεσματικός και κατάφερε να ξεπεράσει εύκολα με 0-2 το εμπόδιο του Ιωνικού, μειώνοντας στους τρεις βαθμούς τη διαφορά του από τη 2η ΑΕΚ, μια αγωνιστική πριν το ντέρμπι της «Ένωσης» με τον Παναθηναϊκό.

Οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν δύο όμορφα γκολ στο πρώτο ημίχρονο με Μπακαμπού (34') και Φορτούνη (40'), είχαν σε πολύ καλή μέρα και πάλι τον Ινμπόμ Χουάνγκ, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν... όσο χρειάστηκε για να πάρουν χωρίς προβλήματα το «τρίποντο».

Το ντεμπούτο του έκανε και ο Ροντινέι στο δεξί άκρο της άμυνας, έχοντας καλή απόδοση σε όλο το 90λεπτο.

Πλήρως απογοητευτικός και σε απολύτως παθητικό ρόλο ο Ιωνικός, δεν κατάφερε να πετύχει το παραμικρό από τη μέση και μπροστά, καταγράφοντας την πρώτη τελική του προσπάθεια στο 88ο λεπτό.

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Σόουζα, Τσιριγώτης, Τσιγκρίνσκι, Σάκιτς, Ρουμπουλάκου (81' Κάνιας),  Βαλεριάνος, Λοβέρα (65' Ελευθεριάδης), Φαντιγκά (81' Ιωαννίδης), Άοσμαν (65' Καμπράλ), Μασάς (51' Μάντζης).

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Πασχαλάκης, Ρέαμπτσιουκ, Ντόη, Παπασταθόπουλος, Ροντινέι, Εμβιλά, Ιν. Χουάνγκ (84' Σαμασέκου), Μπιέλ (74' Γκάρι Ροντρίγκες), Χάμες (84' Μπουχαλάκης), Φορτούνης (66' Μασούρας), Μπακαμπού (74' Ελ Αραμπί).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News