Ο Παναθηναϊκός δεν ικανοποίησε αλλά έφυγε με το τρίποντο (0-1) από τη Λιβαδειά...

Ποδόσφαιρο
Ο Παναθηναϊκός δεν ικανοποίησε αλλά έφυγε με το τρίποντο (0-1) από τη Λιβαδειά...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύσκολα και χωρίς να ικανοποιήσει με την απόδοσή του ο Παναθηναϊκός που δεν είχε καθαρό μυαλό επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με σκορ 0-1 στη Λιβαδειά σε παιχνίδι που συνοδεύτηκε από άσχημες εικόνες...

Ο Παναθηναϊκός ήταν αργός και τα περίμενε όλα από δεξιά τον Παλάσιος. Τη στιγμή όμως που οι «πράσινοι» τα είχαν βρει σκούρα, ήρθε η μακρινή μεταβίβαση του Μάγκνουσον για τον Σπόραρ, ο οποίος…έφτιαξε και το 0-1 για τον Βέρμπιτς στο 35ο λεπτό.

Αυτό το τέρμα κάπως…ξεκλείδωσε τους φιλοξενούμενους, που μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους είχαν δύο κλασικές ευκαιρίες για το 0-2 με Παλάσιος (σουτ απέκρουσε ο Στογιάνοβιτς), Σπόραρ (δοκάρι).

Ίδιο σκηνικό και στην επανάληψη, με τον Λεβαδειακό να στέκεται καλά και τον Παναθηναϊκό να έχει πολλά προβλήματα στην ανάπτυξη. Αρκετά τα λάθη για την ομάδα του Γιοβάνοβιτς, που προσπαθούσε να βρει λύσεις. Οι γηπεδούχοι στο 63’ είχαν τη φάση του αγώνα για το 1-1 αλλά ο Μπρινιόλι είπε όχι στον Βρακά και κράτησε το 0-1 για τον ΠΑΟ σε ένα σημείο όπου οι «πράσινοι» ήταν φανερά εκτός αγώνα…

Ο Γιοβάνοβιτς πέρασε στο ματς τον Τσοκάι (έπαιξε δίπλα στον Κουρμπέλη και πήγε στα άκρα ο Μπερνάρ αντί του Βέρμπιτς) ενώ ο Βέλιτς, μετά την κίνηση με Βρακά, έριξε στη…μάχη στα τελευταία 20 λεπτά και τους Τσιριγώτη, Λούα Λούα φρεσκάροντας την επιθετική του γραμμή.

Στο 81’ οι δυο από τις αλλαγές του Γιοβάνοβιτς, ένα λεπτό νωρίτερα, συνεργάστηκαν για το 0-2 αλλά σωστά το γκολ δεν μέτρησε αφού ο διαιτητής ειδοποιήθηκε και πήγε και είδε την πεντακάθαρη αγκωνιά του Ιωαννίδη (από αυτόν ξεκίνησε η φάση) στον Βήχο. Έτσι το γκολ του Πούχατς (έκανε ντεμπούτο με την πράσινη φανέλα στα τελευταία λεπτά) δεν μέτρησε και ο ΠΑΟ δεν…κλείδωσε το «τρίποντο» που τελικά το πήρε με μεγάλη δυσκολία και χωρίς να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Στογιάνοβιτς – Κωνσταντινίδης, Τσάπρας, Μπαχανάκ, Βήχος – Χάμοντ (65’ Μεχία), Συμελίδης (84’ Γιαννιώτας) – Νίκας (46’ Βρακάς), Μουτίνιο, Τορό (76’ Λούα Λούα) – Δούμτσιος (76’ Τσιριγώτης)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι – Κώτσιρας (80’ Βαγιαννίδης), Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ (80’ Πούχατς) – Κουρμπέλης, Τσέριν, Μπερνάρ – Βέρμπιτς (69’ Τσοκάι), Παλάσιος, Σπόραρ (80’ Ιωαννίδης)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News