"Μπλόκο" στην Κοκκινιά για τον Παναθηναϊκό, 1-1 με Ιωνικό και στο -6 πλέον η ΑΕΚ...

Ποδόσφαιρο
"Μπλόκο" στην Κοκκινιά για τον Παναθηναϊκό, 1-1 με Ιωνικό και στο -6 πλέον η ΑΕΚ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με το...αριστερό επέστρεψε στο πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός που απόψε στο δημοτικό γήπεδο Νεάπολης, στο πλαίσιο της πρεμιέρας του δεύτερου γύρου της φετινής Super League 1 ήρθε ισόπαλος (1-1) με τον Ιωνικό...

Το «τριφύλλι» ήλεγξε απόλυτα το παιχνίδι, ευτύχησε να προηγηθεί με το πρώτο γκολ του Μπερνάρ στο 14’, ενώ είδε τον Παλάσιος να σουτάρει στο δοκάρι δύο λεπτά μετά. Παράλληλα, όμως. Ιωαννίδης, Τσέριν και Σπόραρ σπατάλησαν τις ευκαιρίες τους στην επανάληψη για να «καθαρίσουν» το «τρίποντο».

Έτσι, οι Νικαιώτες που δεν παράτησαν το ματς κατάφεραν και «χτύπησαν» προς το τέλος του με τον Άοσμαν να σκοράρει για δεύτερη φορά στο πρωτάθλημα και να κάνει το 1-1, στο 84ο λεπτό. Και μάλιστα οι γηπεδούχοι είχαν στο τέλος την αντεπίθεση για να φτάσουν σε ένα δεύτερο γκολ και μια μεγάλη νίκη!

Ακόμα κι έτσι, ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να είναι πρώτος και αήττητος, με 38 βαθμούς, την ώρα που ο Ιωνικός παρέμεινε ουραγός της βαθμολογίας, φτάνοντας τους 8 πόντους, όπως και ο Λεβαδειακός. Ωστόσο η κερδισμένη της αγωνιστικής ΑΕΚ πλησίασε στους έξι βαθμούς από την κορυφή...

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας, Ρομαό, Σόουζα, Σάκιτς, Αντούνες, Τσίμπσαχ, Λοβέρα (75' Μασάς), Άοσμαν, Φαντιγκά, Μάντζης.

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σάρλια, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Τσέριν, Κουρμπέλης, Ρούμπεν, Μπερνάρ, Βαγιαννίδης (59' Κουρμπέλης), Ιωαννίδης (70' Σπόραρ), Παλάσιος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News