Τεράστιο διπλό ο ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, στο -10 από την κορυφή ο Ολυμπιακός!

Ποδόσφαιρο
Τεράστιο διπλό ο ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, στο -10 από την κορυφή ο Ολυμπιακός!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο «δικέφαλος» ανέβηκε 4ος και… προσπέρασε στη βαθμολογία τους Πειραιώτες

Ο ΠΑΟΚ φώναξε «παρών» και πέρασε με εμφατικό διπλό από το γήπεδο Καραϊσκάκη, επικρατώντας 1-2 του Ολυμπιακού στο ντέρμπι που «έκλεισε» χθες την 8η αγωνιστική της Super League.

Ο «δικέφαλος» του Βορρά ήταν ο μεγάλος νικητής, χάρη στο πάθος, την αγωνιστικότητα και την πίστη που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του.

Η ομάδα του Λουτσέσκου είχε την ουσία και ανέβηκε στην 4η θέση και στο -9 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, ενώ η ήττα αυτή κράτησε τον Ολυμπιακό 5ο και 10 βαθμούς μακριά από την κορυφή.

Το αποτέλεσμα έφερε… ξέσπασμα πανηγυρισμών για τους Θεσσαλονικείς, ενώ στον αντίποδα αποδοκιμάστηκε ο Μίτσελ από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού.

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο 9’ όταν από το φάουλ του Τσαούση, με αυτογκόλ του Παπασταθόπουλου έγινε το 0-1. Οι «ερυθρόλευκοι» πίεσαν ασφυκτικά στη συνέχεια, είχαν πολλές ευκαιρίες και τελικά ισοφάρισαν με τον Χάμες Ροντρίγκες στο 37’.

Οι γηπεδούχοι δεν είχαν την ίδια ορμή στην επανάληψη, ο «δικέφαλος» έφτασε στο 1-2 με τον Νάρεϊ στο 56’ και το κράτησε μέχρι τέλος, ενώ υπάρχουν έντονα παράπονα για τη φάση του 61’.

Ο Λετονός διαιτητής Τρεϊμάνις υπέδειξε αρχικά πέναλτι, στην πτώση του Ολιβέιρα από Τζολάκη και Μπα, όμως αναίρεσε την απόφαση όταν είδε τη φάση στο μόνιτορ του VAR.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Τζολάκης, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Ουσεϊνού Μπα (84’ Ουί Τζο), Βρουσάι, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Αγκιμπού Καμαρά (65’ Μασούρας), Ίνμπομ Χουάνγκ, Χάμες (71’ Βαλμπουενά), Μπακαμπού και Γκάρι Ροντρίγκες (71’ Αραμπί).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Τσαούσης (70’ λ. τ. Σάστρε), Κούρτιτς, Ντάντας (90’ λ.τ. Σβαμπ), Ντάγκλας Αουγκούστο (84’ λ.τ. Φελίπε Σοάρες), Ελ Καντουρί, Νάρεϊ, Ολιβεϊρα.

1.Παναθηναϊκός    24

2.ΑΕΚ       18

3.Βόλος   17

4.ΠΑΟΚ   15

5.Ολυμπιακός 14

6.Άρης    13

7.Παναιτωλικός      11

8.Ατρόμητος  11

9.Αστέρας Τρ. 8

10.Λαμία 7

11.ΟΦΗ   5

12.ΠΑΣ Γιάννινα      5

13.Λεβαδειακός      3

14.Ιωνικός      2

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News