Κιτρινόμαυρο πάρτι στο σπίτι της για την ΑΕΚ, 4-1 τον Ιωνικό!

Ποδόσφαιρο
Κιτρινόμαυρο πάρτι στο σπίτι της για την ΑΕΚ, 4-1 τον Ιωνικό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιδανική επιστροφή μετά από 19 χρόνια και θρίαμβος στην "OPAP Arena"

Η δίψα για την επιστροφή της ΑΕΚ στην φυσική της έδρα ήταν τέτοια που το πρώτο παιχνίδι στην "OPAP Arena" δεν θα μπορούσε να έχει κανένα άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης!

Μια νίκη μάλιστα που ήρθε με θριαμβευτικό τρόπο και σκορ 4-1 απέναντι στον Ιωνικό, με τους 32.000 ενωσίτες να παραληρούν, συμμετέχοντας σε ένα ιστορικό κιτρινόμαυρο πάρτι!

Οι κιτρινόμαυροι μπήκαν με το δεξί στην "Αγιά Σοφιά", σκαρφαλώνοντας έτσι στη 2η θέση διατηρώντας τη διαφορά των έξι βαθμών από την κορυφή και τον Παναθηναϊκό.

Ο Γκατσίνοβιτς στο 6' σκόραρε το πρώτο ιστορικό γκολ και ο Λιβάι Γκαρσία στο 26' διπλασίασε τα τέρματα των κιτρινόμαυρων, οι οποίοι δεν άφησαν το πόδι από το γκάζι σκοράροντας άλλα δύο τέρματα στο δεύτερο μέρος με τον Αραούχο στο 62' και ξανά με τον Γκατσίνοβιτς στο 66', για να έρθει ο Ελευθεριάδης στο 93' και να γράψει το τελικό 4-1.

//--> //-->

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Μοχαμαντί, Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς (82' Γαλανόπουλος), Πινέδα (70' Μάνταλος), Ελίασον (70' Άμραμπατ), Λιβάι Γκαρσία (70' Τσούμπερ), Αραούχο (88' Κοσίδης)

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας, Ρομαό, Τσιριγώτης (87' Σάκιτς), Αντούνες (67' Μίλο), Κάνιας, Τσίμπσαχ (46' Φατιγκά), Βαλεριάνος, Λοβέρα, Οφόσου (67' Ελευθεριάδης), Ιωαννίδης (67' Μάντζης)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News