Ραφαήλ Κοτσίνης: Ντεμπούτο ως βασικός με Κ19 Αστέρα Τρίπολης!

Ποδόσφαιρο
Ραφαήλ Κοτσίνης: Ντεμπούτο ως βασικός με Κ19 Αστέρα Τρίπολης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τον Ραφαήλ Κοτσίνη τον γνωρίσαμε την περασμένη σεζόν στο Ηράκλειο, όπου αγωνίστηκε με την φανέλα της Κ20 του Εργοτέλη.

Το περασμένο Σάββατο τον είδαμε ως αντίπαλο του ΟΦΗ με τη φανέλα της Κ19 του Αστέρα Τρίπολης, κάνοντας το ντεμπούτο το σε επίπεδο Κ19 στην Super League 1.

Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής από τα Γιαννιτσά, είχε επιλεγεί από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ το περσινό καλοκαίρι για δοκιμαστικές προπονήσεις αλλά δεν έμεινε στην Θεσσαλονίκη και με το ενδιαφέρον του Εργοτέλη να είναι έντονο, αποφάσισε να «κατηφορίσει» στο Ηράκλειο.

Η παρουσία του ήταν άκρως εντυπωσιακή! Ο ταλαντούχος αριστεροπόδαρος Βορειοελλαδίτης κέρδισε τις εντυπώσεις ως αριστερό μπακ-χαφ με σύγχρονα χαρακτηριστικά, ανεβάσματα, σέντρες, δημιουργία, ακόμα και γκολ! Αέρινος και συνάμα ντελικάτος, έπαιζε όλη την αριστερή πλευρά, βάζοντας ποιοτικά χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του.

Μάλιστα κατά την παρουσία του στον Εργοτέλη συνδύασε εξαιρετικά την ποδοσφαιρική του παρουσία με το σχολείο, καθώς ως μαθητής της Γ’ Λυκείου έδωσε μεγάλη βαρύτητα στις σχολικές του υποχρεώσεις και στις Πανελλήνιες εξετάσεις, επιτυγχάνοντας στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας Τρίπολης.

Μετά τις αρνητικές εξελίξεις στον Εργοτέλη και κυρίως λόγω των πανεπιστημιακών του σπουδών, επόμενος προορισμός του ήταν η Τρίπολη. Τον τσέκαραν στην ΠΑΕ Αστέρας και ήταν αναμενόμενο ότι θα τον έκαναν δικό τους, αφού δύσκολα αφήνεις τέτοιους ποδοσφαιριστές.

Ο Ραφαήλ Κοτσίνης εντάχθηκε στην Κ19 του Αστέρα και ήταν στην βασική σύνθεση της νέας του ομάδας στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Σίγουρα είναι ένας παίκτης με μεγάλες προοπτικές και το μέλλον του ανήκει!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News