Super League 1: Πρεμιέρα για την ΑΕΚ στο γήπεδο της!

Αθλητισμός
Super League 1: Πρεμιέρα για την ΑΕΚ στο γήπεδο της!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολοκληρώνεται σήμερα η 6η αγωνιστική...

Ιστορική μέρα ξημέρωσε για την ΑΕΚ. Χρειάστηκε να περάσουν 19 χρόνια και πέντε μήνες, συνολικά 7.093 ημέρες από εκείνο το παιχνίδι με τον Άρη (4-0, 3/5/2003) στο «Νίκος Γκούμας». Όμως η «Ένωση» βρίσκεται και πάλι στα ιερά της εδάφη και το απόγευμα της Δευτέρας (3/10, 20:00) θα αγωνιστεί εκ νέου στη φυσική της έδρα στη Νέα Φιλαδέλφεια, στην «Αγια-Σοφιά – OPAP Arena»! Αντίπαλός της ο Ιωνικό, στον αγώνα που ολοκληρώνει την 6η αγωνιστική της Super League 1.

Είναι αυτονόητο ότι η ΑΕΚ θέλει να συνδυάσει το παιχνίδι αυτό με νίκη. Αφενός λόγω της ιστορικής μέρας, αφετέρου για να αναρριχηθεί στον βαθμολογικό πίνακα. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 6η θέση (9β.) μεν, όμως με ένα «τρίποντο» θα ανέβει μόνη δεύτερη και στο -6 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, ενώ την προσεχή Κυριακή (9/10, 21:15) θα φιλοξενηθεί στο «Κλ. Βικελίδης» από τον Άρη. Υπενθυμίζεται ότι πριν τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες πραγματοποίησε την κορυφαία της φετινή εμφάνιση, επικρατώντας 2-0 στην έδρα του Παναιτωλικού.

Από την άλλη, ο Ιωνικός δεν έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα. Είναι στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, με μόλις έναν πόντο. Πριν τη διακοπή ηττήθηκε 2-0 από τον Βόλο στον Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα αναζητούν ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικός που αναμετρώνται σήμερα στους «Ζωσιμάδες». Οι δύο ομάδες θέλουν βαθμούς για να βελτιώσουν τη θέση τους στη βαθμολογία.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν έχει ξεκινήσει καλά φέτος στο πρωτάθλημα και θέλει να πάρει τους βαθμούς, εκμεταλλευόμενος τον παράγοντα έδρα. Τα προβλήματα για τον Θανάση Στάικο είναι αρκετά για ένα ακόμη παιχνίδι, καθώς τραυματίες είναι οι Μπιλμπάο, Ριένστρα και φυσικά ο Κόντε,

Ο Παναιτωλικός θέλουν να συνδυάσουν μια καλή εμφάνιση με το «διπλό», καθώς οι τρεις βαθμοί θα τους φέρουν στην πρώτη εξάδα. Ο Γιάννης Αναστασίου δεν έχει στην διάθεσή του τους Μαλή, Βαρόνε και Τσιγγάρα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News