Αστέρας Τρίπολης-ΟΦΗ Live

Ποδόσφαιρο
Αστέρας Τρίπολης-ΟΦΗ Live

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σημαντικός αγώνας για την ομάδα του Ηρακλείου με την επανέναρξη της Super League

Νέα αγωνιστική πρόκληση σήμερα για τον ΟΦΗ, που αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης εκτός έδρας στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής.

Στην επανέναρξη της Super League, οι «ασπρόμαυροι» θέλουν να συνεχίσουν στο… δρόμο της ανάκαμψης, αλλά και να «σπάσουν» μια αρνητική παράδοση.

Η ομάδα του Ηρακλείου δεν έχει κερδίσει ποτέ στην έδρα του Αστέρα και σήμερα θα επιδιώξει να δημιουργήσει μια νέα αφετηρία, με το πρώτο διπλό στην Αρκαδία.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Ηρακλής Μεταξάς): Παπαδόπουλος, Γκαρσία, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Αλβάρες, Ιγκλέσιας (75' Βαλιέντε), Τιλίκα, Ντομίνγκεθ (46' Στάνκο), Γκαρντάφσκι (65' Κρεσπί), Μπαρτόλο (75' Μπερτόλιο, 87' λ.τ. Ριέρα), Μπαράλες. 

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Στίβενς, Λάρσον, Διαμαντής, Βούρος, Μπαλογιάννης (73' Τοράρινσον), Μεγιάδο (46' Τοράλ), Ντιουσέ (61' Στάικος), Περέα, Ντίκο (57' λ.τ. Μπουζούκης), Ντουρμισάι (46' Μπιφουμά), Γκερέρο. 

Παρακολουθείστε την εξέλιξη του αγώνα από το neakriti.gr

1' Ξεκίνησε το παιχνίδι στην Τρίπολη.

8' Πρώτη τελική για τον ΟΦΗ. Κάθετη πάσα του Διαμαντή από τη μεσαία γραμμή, ο Γκερέρο έκανε το σπριντ και βρήκε ίσα-ίσα τη μπάλα στη μικρή περιοχή, με τον Παπαδόπουλο να παραχωρεί το κόρνερ στην "έξοδο" του. 

Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια "πατάει" καλύτερα στο πρώτο τέταρτο του αγώνα και προσπαθεί να "χτίσει" υποσχόμενες επιθέσεις κοντά στην αντίπαλη περιοχή. 

19' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ 1-0: Λάθος στη μεσαία γραμμή του ΟΦΗ, οι γηπεδούχοι βγαίνουν στην αντεπίθεση και ο Μπαρτόλο τροφοδοτεί τον Τιλίκα, ο οποίος με δυνατό σουτ στην κίνηση πετυχαίνει το 1-0. 

23' Δυνατό σουτ του Γκαρσία από διαγώνια θέση στα όρια της μεγάλης περιοχής, η μπάλα πάνω από την εστία. 

31' Πολύ γρήγορη μετάβαση από τους παίκτες του ΟΦΗ από την άμυνα στην επίθεση, γύρισμα του Ντίκο στο ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Ντουρμισάι σουτάρει χωρίς δύναμη στα χέρια του Παπαδόπουλου. 

44' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ 2-0: Νέο λάθος στη μεσαία γραμμή, όπου ο Μεγιάδο χάνει τη "μονομαχία" από τον Ιγκλέσιας "καθαρά" σύμφωνα με τον διαιτητή Παπαπέτρου και το VAR. Οι Αρκάδες ανοίγουν ξανά την αντεπίθεση από αριστερά και ο Μπαρτόλο βγάζει την ασίστ για τον Γκαρντάφσκι, που πλασάρει τον Στίβενς για το 2-0. 

Τέλος πρώτου ημιχρόνου, ο ΟΦΗ είναι 2-0 πίσω στο σκορ. Προβλήματα για την ομάδα του Ηρακλείου στην ανασταλτική λειτουργία, έχοντας δεχθεί τα γκολ από δικά της λάθη (ξεκίνησαν στη μεσαία γραμμή), ενώ και επιθετικά έχει μια ανούσια κατοχή της μπάλας και τίποτα περισσότερο. 

46' Ξεκινάει το δεύτερο ημίχρονο με αλλαγές για τους δύο ομάδες. Τοράλ και Μπιφουμά στο ματς για τον ΟΦΗ, εκτός οι Μεγιάδο και Ντουρμισάι. Μία αλλαγή οι γηπεδούχοι, με τον Στάνκο στη θέση του Ντομίνγκεθ. 

51' Δυνατό σουτ του Ιγκλέσιας έξω από την περιοχή, η μπάλα βρίσκει στην πλάτη του Περέα και περνάει κόρνερ.

54' Γύρισμα του Ντίκο στη μικρή περιοχή, όμως η μπάλα είναι στην πλάτη του Γκερέρο που δεν θα μπορέσει να γίνει απειλητικός. 

57' Αναγκαστική αλλαγή για τον ΟΦΗ. Ο Μπουζούκης στη θέση του Ντίκο, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. 

58' Κόρνερ του Τιλίκα από δεξιά, κεφαλιά του Ιγκλέσιας άουτ. 

59' Σοβαρό λάθος του Ντιουσέ έξω από την περιοχή, κλέβει ο Γκαρντάφσκι και σεντράρει για τον Μπαράλες, που κάνει την κεφαλιά από τα δύο μέτρα, με τον Στίβενς να αποκρούει ενστικτωδώς. 

61' Νέα αλλαγή για τον ΟΦΗ. Ο Στάικος στο ματς αντί του Ντιουσέ. 

62' Μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα. Ο Μπαρτόλο βγήκε τετ-α-τετ με τον Στίβενς, ο οποίος απέκρουσε σωτήρια με τα πόδια. 

65' Αλλαγή για τον Αστέρα. Ο Κρεσπί στη θέση του Γκαρντάφσκι. 

73' Κλείνει τις αλλαγές του ο Νίκος Νιόπλιας, με τον Τοράρινσον στη θέση του Μπαλογιάννη. 

75' Δύο αλλαγές για τους γηπεδούχους. Ο Μπερτόλιο στη θέση του Μπαρτόλο και ο Βαλιέντε αντί του Ιγκλέσιας. 

76' "Χτίζει" μια επίθεση ο ΟΦΗ με καλή κυκλοφορία της μπάλας, όμως μετά τη σέντρα του Τοράρινσον και την πρώτη κεφαλιά από τον Τοράλ, δε θα βγει τελική προς την εστία. 

79' Ο Μπουζούκης θα σουτάρει από καλή θέση, όμως είναι άστοχος. 

81' Τώρα η σπουδαία ευκαρία για τον ΟΦΗ με τον Γκερέρο. Ωραίο πλασέ του Ισπανού μέσα από την περιοχή, εντυπωσιακή επέμβαση του Παπαδόπουλου σε κόρνερ. 

87' Αναγκαστική αλλαγή για την ομάδα της Αρκαδίας. Ο Μπερτόλιο που είχε περάσει λίγο πριν στον αγώνα, φεύγει με ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο, στη θέση του ο Ριέρα. 

'Εχουμε μπει στο 4λεπτο των καθυστερήσεων. 

Τέλος του αγώνα, ήττα 2-0 για τον ΟΦΗ που συνοδεύτηκε με άσχημη εμφάνιση για την ομάδα του Ηρακλείου. Η επιστροφή στη δράση μετά τη διακοπή έγινε με αρνητικό τρόπο, σε ένα γήπεδο που συνεχίστηκε η παράδοση, που θέλει τους Κρητικούς να φεύγουν χωρίς νίκη. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News