Super League 1: Σενάρια για αναβολή της πρεμιέρας

Ποδόσφαιρο
Super League 1: Σενάρια για αναβολή της πρεμιέρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κρίσιμη συνάντηση Superleague - κυβέρνησης για τα χρήματα από το στοίχημα

Η χρηματοδότηση από το στοίχημα που δεν φαίνεται στον ορίζοντα, έχει ανάψει φωτιές στον ελληνικό αθλητισμό. Basket League και Volley League απειλούν με λουκέτο, δυσκοίωνα είναι τα πράγματα στην Super League 2 και τώρα μπαίνει στο παιχνίδι και η Super League 1!

Όπως λένε οι πληροφορίες, αύριο θα γίνει συνάντηση με αρμόδια κυβερνητικά στελέχη που χειρίζονται το θέμα της καταβολής των χρημάτων που έχουν να λάβουν οι ομάδες της Super League από το στοίχημα.

Άπαντες αναζητούν το το πότε θα εισρεύσουν χρήματα στα ταμεία των ΠΑΕ, τη στιγμή που τόσο η Super League 2 όσο και λίγκες άλλων ομαδικών αθλημάτων ενημερώθηκαν πως οι πληρωμές ... πάνε για τα μέσα Ιανουαρίου του επόμενου έτους.

Εξέλιξη που οδήγησε τη μεν πρώτη στην έκδοση ανακοίνωσης που αφήνει «ερωτηματικά» για το πότε και αν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημά της, ενώ σε μπάσκετ και βόλεϊ υπήρξε ουσιαστικά επί του παρόντος «λουκέτο».

Εάν η πλευρά των αρμοδίων μεταφέρει ανάλογο χρονοδιάγραμμα αποπληρωμής και στη Super League, τότε υπάρχουν σκέψεις ακόμη και να μην αρχίσει η κατηγορία στις 20 Αυγούστου όπως και έχει οριστεί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News