Τα «μέτωπα» που… επείγουν τον ΟΦΗ το επόμενο διάστημα

Ποδόσφαιρο
Τα «μέτωπα» που… επείγουν τον ΟΦΗ το επόμενο διάστημα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι υποθέσεις Βούρου, Φελίπε, Λάμπρου και οι κινήσεις πριν την έναρξη της προετοιμασίας

Οι επόμενες δύο εβδομάδες είναι καθοριστικές για την βάση του έμψυχου δυναμικού, που θα «χτίσει» ο ΟΦΗ ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας.

Είναι δεδομένο ότι δε θα ολοκληρωθούν μαζικά όλες οι κινήσεις -και ειδικά οι μεταγραφές- όμως υπάρχουν «μέτωπα» που θα πρέπει να κλείσουν με την επιστροφή των ποδοσφαιριστών στο ΒΑΚ.

Στην κορυφή αυτής της λίστας είναι οι «εσωτερικές» υποθέσεις που απασχολούν εδώ και καιρό. Ο λόγος για τους Βούρου, Λουίζ Φελίπε και Λάμπρου, που πάνω-κάτω υπάρχει ένα χρονοδιάγραμμα για τον καθένα.

Η περίπτωση Βούρου τείνει να εξελιχθεί σε «σίριαλ», αλλά σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το τελευταίο επεισόδιο θα παιχτεί μέχρι τα μέσα αυτής της εβδομάδας.

Στον ΟΦΗ περιμένουν την απάντηση του έμπειρου κεντρικού αμυντικού για την επέκταση συμβολαίου, που αν είναι θετική θα σημάνει την παραμονή του στην ομάδα, ενώ σε αντίθετη περίπτωση θα «ενεργοποιηθεί» το σχέδιο αντικατάστασης του.

Όπως και να ‘χει πλησιάζει η ώρα, που το ζήτημα αυτό θα «κλείσει» οριστικά, θετικά ή αρνητικά.

Σε ότι αφορά τώρα τον Λουίζ Φελίπε, η εβδομάδα που έρχεται είναι επίσης καθοριστική για τις εξελίξεις. Ο Βραζιλιάνος έχει προγραμματίσει συνάντηση με τους εκπροσώπους του, διανύοντας τις τελευταίες μέρες διακοπών στη Βραζιλία, αφού ετοιμάζεται για την επιστροφή στην Ευρώπη.

Θα αξιολογηθούν όλες οι προτάσεις που έχει στα χέρια του για να αποτυπωθεί η δική του επιθυμία, όμως κάπου εδώ μπαίνει στην εξίσωση η Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Οι Πορτογάλοι θα ήθελαν ιδανικά να τον πουλήσουν, ενώ σε περίπτωση νέου δανεισμού, προσανατολίζονται σε ομάδες που θα μπορούν να καλύψουν εξ ολοκλήρου το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου στράικερ.

Ο ΟΦΗ έχει ρίξει τα δικά του… χαρτιά και αναμένει για τις επόμενες κινήσεις, από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές.

Τέλος, σε ότι αφορά τον Λάμπρου, κι εδώ παίζει ρόλο η πρόθεση του ΠΑΟΚ με τον οποίο έχει συμβόλαιο ο Έλληνας ακραίος μεσοεπιθετικός.

Μέχρι τώρα, οι Θεσσαλονικείς δεν έχουν ασχοληθεί πολύ με παίκτες που ίσως δεν είναι στα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου, αφού ο Ρουμάνος τεχνικός και οι επιτελείς της ΠΑΕ έχουν εστιάσει κυρίως στο μεταγραφικό πλάνο.

Η συνέχεια έχει και μεταγραφικό... χρώμα για τον ΟΦΗ, αφού μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να έχουν προσθέσει κάποια νέα... γρανάζια στην "μηχανή" τους!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News