SL1: Νικηφόρο φινάλε για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Άρη

Ποδόσφαιρο
SL1: Νικηφόρο φινάλε για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Άρη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα με την τελευταία αγωνιστική των Play Off

Χωρίς να υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον αλλά με αυξημένο γόητρο, ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωτάθλημα της Super League 1 με την 10η και τελευταία αγωνιστική των Play Off.

Στην… πρόβα τελικού στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ πήρε τονωτική ένεση επικρατώντας με 2-0 του Παναθηναϊκού. Μάλιστα ο δικέφαλος έσπασε το αρνητικό σερί των 11 επίσημων αγώνων δίχως νίκη, με το τριφύλλι πάντως να κάνει συντήρηση ενόψει του σαββατιάτικου τελικού στο ΟΑΚΑ.

Ο Δικέφαλος του Βορρά τερμάτισε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, μπροστά από τον Άρη, που τελείωσε την σεζόν με εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Οι κιτρινόμαυροι τελείωσαν την σεζόν με δεύτερη συνεχόμενη τριάρα (0-3 τον ΠΑΣ στους Ζωσιμάδες) και προσπέρασαν τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έμεινε τέταρτος. 

Τέλος, στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ κέρασε ένα ακόμα πικρό ποτήρι τους οπαδούς της, δεχόμενη μία ακόμα ανατροπή. Παρότι προηγήθηκε με 2-1 του Ολυμπιακού, ηττήθηκε με σκορ καρμπόν με αυτή της περασμένης αγωνιστικής από τον Άρη (3-2) και τελείωσε με το χειρότερο τρόπο μία θλιβερή σεζόν.

Αναλυτικά η τελική βαθμολογία της Super League  

  1. Ολυμπιακός      83           62-26
  1. ΠΑΟΚ                 64           58-33
  1. Άρης                   62           39-28
  1. Παναθηναϊκός  61           52-26
  1. ΑΕΚ                      56          56-42
  1. ΠΑΣ Γιάννινα      46         34-42

* Ο Ολυμπιακός ως πρωταθλητής θα αγωνιστεί στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League ενώ ο ΠΑΟΚ, ο Άρης και ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστούν στον 2ο προκριματικό του Conference League. Εκτός Ευρώπης έμεινε η ΑΕΚ όπως και ο ΠΑΣ Γιάννινα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News