Super League 1: «Καίγονται» για βαθμούς στην Τρίπολη!

Αθλητισμός
Super League 1: «Καίγονται» για βαθμούς στην Τρίπολη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα δίνει όλα για όλα ο Απόλλων Σμύρνης...

«Καίγεται» για τη νίκη η Λαμία η οποία θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα στην Τρίπολη, για την 5η αγωνιστική των playouts.

Ο Αστέρας την προηγούμενη αγωνιστική ήρθε ισόπαλος 0-0 με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και βρίσκεται στην 7η θέση κάτω από τον ΟΦΗ. Προφανώς στόχος πλέον είναι η κατάκτηση της 6ης θέσης και έχει την ευκαιρία να περάσει τους Κρητικούς εφόσον πανηγυρίσει σήμερα το τρίποντο.

Στη Νίκαια και στο γήπεδο της Νεάπολης αναμετρώνται το απόγευμα της Δευτέρας (2/5, 19:30) οι Ιωνικός και Απόλλων Σμύρνης, σε ένα εκ των δύο παιχνιδιών που ολοκληρώνουν το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής των playouts της Super League 1. Την ίδια ώρα θα παίζουν και οι Αστέρας και Λαμία στην Τρίπολη, με τους δύο φιλοξενούμενους να είναι εκείνοι που «καίγονται», τουλάχιστον βαθμολογικά.

Ο Απόλλων -εξαργυρώνοντας το πολύ καλό του φεγγάρι αλλά και το αντίστοιχο κακό της Λαμίας- έχει μειώσει στον έναν πόντο την απόστασή του από την προτελευταία θέση, όπου βρίσκεται η ομάδα της Φθιώτιδας και η οποία οδηγεί στα μπαράζ (με τον νικητή του ζευγαριού Λεβαδειακός-Βέροια από τη Super League 2). Μετά από τις νίκες επί του Παναιτωλικού και του ΟΦΗ, ακολούθησε το 1-1 στη Ριζούπολη με τον Βόλο, στο τελευταίο του ματς πριν τη διακοπή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News