ΟΦΗ: Τόσο ευρεία νίκη εκτός έδρας μετά από 19 χρόνια

Απόψεις
ΟΦΗ: Τόσο ευρεία νίκη εκτός έδρας μετά από 19 χρόνια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γράφει ιστορία στο τρέχον πρωτάθλημα η ομάδα του Νιόπλια, αγγίζοντας ρεκόρ και ανεβάζοντας αισθητά την στάθμη της δυνατότητά της

Σπουδαίο ήταν το κλείσιμο του ΟΦΗ στον α' γύρο του πρωταθλήματος με το 0-3 στη Ριζούπολη επί του Απόλλωνα Σμύρνης. Μαζί πέτυχε περισσότερα, όπως την τέταρτη εκτός έδρας νίκη του με τρία γκολ εκτός έδρας αλλά και με τρία γκολ διαφορά για πρώτη φορά από τις 23 Νοεμβρίου 2020, όταν είχε επικρατήσει στο Βόλο με 4-1.

Η κρητική ομάδα έχει πολλές επιτυχίες στο Λεκανοπέδιο, ωστόσο τόσο ευρεία νίκη είχε να πετύχει εδώ και 19 χρόνια, σύμφωνα με τα στατιστικά θέματα της ιστοσελίδας της διοργανώτριας.

 Ήταν στις 13 Απριλίου 2003, όταν νικούσε με 4-0 στο Αιγάλεω (36' κεφαλιά Δέντσας, 44' σουτ Μπελεβώνης, 62' σουτ Ντεγιάνοφ, 80' σουτ Ντεγιάνοφ).

Επίσης ο ΟΦΗ πέτυχε την ευρύτερη εκτός έδρας νίκη του επί του Απόλλωνα Σμύρνης και πέτυχε πρώτη φορά τρία γκολ στην έδρα της αθηναϊκής ομάδας. Ο Χουάν Νέιρα πάντως στο 0-0 έχασε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, αφού αστόχησε σε πέναλτι. Ο Απόλλων ήταν αήττητος στα τρία τελευταία παιχνίδια στην έδρα του και μπορεί να είναι τελευταίος στη βαθμολογία αλλά έχει πλέον παιχνίδι λιγότερο από τους άλλους.

Η επαναφορά του ΟΦΗ στις νίκες εκτός έδρας, μετά το στοπ στην Τρίπολη σε ένα αήττητο 10 αγώνων εκτός έδρας και μάλιστα να χωρίς να σκοράρει μετά από έξι παιχνίδια με γκολ, ήταν απλά ένα διάλλειμα που απαντήθηκε στη Ριζούπολη. Έτσι έφτασε στους 15 βαθμούς εκτός έδρας από τους 26 βαθμούς του που τον αναρρίχησαν στο παιχνίδι της τετράδας.

Έχει φέρει ισοπαλία σχεδόν στα μισά παιχνίδια του. Οι οκτώ ισοπαλίες είναι η περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα. Έχει χάσει τρία παιχνίδια, μόνο ο Ολυμπιακός έχει χάσει λιγότερα...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News