Νιόπλιας: «Έχουμε προβλήματα και η αγωνιστική μας εικόνα δεν ήταν καλή»

Ποδόσφαιρο
Νιόπλιας: «Έχουμε προβλήματα και η αγωνιστική μας εικόνα δεν ήταν καλή»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο προπονητής του ΟΦΗ για το σημερινό ματς με τον Αστέρα

Ο Νίκος Νιόπλιας δεν ήταν ευχαριστημένος από την αγωνιστική εικόνα του ΟΦΗ στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Μετά την ήττα στην πόλη της Αρκαδίας, ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε και στα προβλήματα συνοχής που δημιουργεί η κατάσταση με τον κορωνοϊό.

Ο προπονητής των «ασπρόμαυρων» υπογράμμισε αναλυτικά: «Είχαμε μεγάλο πρόβλημα συνοχής ως ομάδα. Είχαμε πολλά προβλήματα πριν το παιχνίδι και ο Αστέρας εκμεταλλεύτηκε την έδρα του. Είναι πολύ καλή ομάδα. Η χρονιά δεν μπήκε καλά, αλλά έχουμε πολλά προβλήματα. Ο κορωνοϊός δημιουργεί πολλά προβλήματα, πέρα από τους τραυματισμούς που είχαμε. Ο Αστέρας είχε μεγαλύτερη ζωντάνια από εμάς. Είμαστε πολύ νωρίς ακόμη. Έχει πολύ δρόμο ακόμη για το ποιος θα μπει στην εξάδα. Αν εξαιρέσουμε τον Ολυμπιακό όλες οι ομάδες είναι στους στόχους τους. Είναι πάρα πολύ δύσκολο, ειδικά λόγω ρυθμού. Καλύτερα να παίζουμε συνεχόμενα παιχνίδια. Θα ήταν καλύτερα να παίζαμε στην έδρα μας. Υγεία εύχομαι. Ως ΟΦΗ πρέπει να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει».

Από την πλευρά του, ο τεχνικός του Αστέρα Μίλαν Ράσταβιτς επισήμανε για το ματς: «Είμαι πολύ περήφανος γιατί δείξαμε πολύ καλή εικόνα. Το μόνο που με λυπεί είναι ότι θα μπορούσαμε και έπρεπε να είχαμε πετύχει περισσότερα γκολ. Παίξαμε με μία δύσκολη ομάδα και αυτό κάνει ακόμη πιο σημαντική τη νίκη μας. Ο μεγαλύτερος μας αντίπαλος για την 6η θέση είναι ο κακός μας εαυτό. Αν διατηρήσουμε την καλή εικόνα μας, τότε δεν θα έχουμε να φοβηθούμε ούτε τον ΟΦΗ, ούτε κανέναν».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News