Αποθεραπεία μετά το νικηφόρο ματς στο ΟΑΚΑ

Ποδόσφαιρο
Αποθεραπεία μετά το νικηφόρο ματς στο ΟΑΚΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα βλέμματα στραμμένα στο ματς με τον Άρη…

Στον ΟΦΗ έχουν αφήσει πίσω τους την σπουδαία επιτυχία στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ και στρέφουν ήδη την προσοχή τους στην επόμενη αναμέτρηση με τον Άρη για το Κύπελλο την Πέμπτη στο Γεντί Κουλέ.

Ο Νίκος Νιόπλιας και οι παίκτες του δεν έχουν καιρό για παρατεταμένους πανηγυρισμούς αφού η αγωνιστική δράση συνεχίζεται πριν τη διακοπή των Χριστουγέννων.

Σήμερα η προπόνηση περιελάμβανε αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν χθες ενώ αύριο θα βγει η αποστολή για το παιχνίδι ρεβάνς με τον Άρη.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

“Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (21/12) η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας, μετά το ματς με την ΑΕΚ.

Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα με ασκήσεις τεχνικής, κατοχής μπάλας και παιχνίδι μικρών σχέσεων.

Αναφορικά με τους τραυματίες, ο Δημήτρης Σωτηρίου συνέχισε θεραπεία, ο Fjorin Durmishaj έκανε ατομικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και ο Abdul Weiss ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τετάρτη (22/12), μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή για την ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Άρη (23/12, 15:00)”.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News