Γκολ, θέαμα και Λαμία-Βόλος από 0-2, 2-2...

Ποδόσφαιρο
Γκολ, θέαμα και Λαμία-Βόλος από 0-2, 2-2...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τρομερό ματς με τις δύο ομάδες να μένουν στον βαθμό έχοντας από δύο γκολ και από ένα δοκάρι...

Η Λαμία έκανε φοβερό come-back παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 από τον Βόλο και πήρε σημαντικό βαθμό (2-2).

Η Λαμία είχε δοκάρι στο 16΄με τον Ελευθεριάδη αλλά η συνέχεια ήταν... βολιώτικη: Ο Φαν Βέερτ πέτυχε δύο γκολ για τους φιλοξενούμενους (32' και 54΄) αλλά δεν έφταναν, με τον Βόλο να παραμένει για εννιά σερί αγώνες χωρίς νίκη (τελευταία στις 2 Οκτωβρίου), με τη Λαμία να πανηγυρίζει τελευταία φορά στις 7 Νοεμβρίου!

Οι γηπεδούχοι έβγαλαν άμεσα αντίδραση και στο 59' έφτασαν στο 1-2 με πέναλτι του Αραμπούλι. Ο Νίνης ανέτρεψε τον Ελευθεριάδη, ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα, με τον Γεωργιανό να μην χάνει την ευκαιρία.

Ο Βόλος στο αμέσως επόμενο λεπτό άγγιξε το 3-1 με τον Φαν Βέερτ να σημαδεύει το δοκάρι και το «ριμπάουντ» ο Ορόζ να μην καταφέρνει να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Μία ευκαιρία που την «πλήρωσε» πολύ ακριβά, καθώς στην εξέλιξη της φάσης η Λαμία βρήκε το 2-2. Στο 61' ο Ρόμανιτς σέντραρε, ο Μπεχεράνο πήρε την κεφαλιά και έφερε το ματς στα ίσα!  Βέβαια, οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για τη φάση, αφού πριν το γκολ, υποστηρίζουν ότι ο Ελευθεριάδης έχει ρίξει αγκωνιά σε αντίπαλο με διαιτητή και VAR να μετρούν το γκολ.

Στους 11 βαθμούς ανέβηκε η Λαμία που παίζει στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τον Ολυμπιακό την Κυριακή, στους 15 ο Βόλος που ολοκλήρωσε τη χρονιά του αφού έχει αναβληθεί το ματς με τον Απόλλωνα.

Διαιτητής: Στέφανος Κουμπαράκης

Βοηθοί: Ηλίας Κωνσταντίνου, Ηλίας Παπαδόπουλος

4ος Διαιτητής: Αριστομένης Κουτσιαύτης

Λαμία: Γκαραβέλης, Προβυδάκης, Αντέτζο (46' Μαζουλουξής), Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς, Μπεχαράνο, Τζανδάρης (46' Ταϊρόνε), Ελευθεριάδης (76' Μανουσάκης), Ρόμανιτς, Νούνες, Αραμπούλι (86' Τσούκαλος)

Βόλος: Κότνικ, Ροσέρο (46' Φερνάντες), Ρομέρο, Γκρίλο, Φεράρι, Σοάρες, Νίνης (84' Γκιουλέν), Μπαρτόλο, Ρεγκατέν, Όροζ, Φαν Βέερτ.

Κίτρινες κάρτες: 56' Ρόμανιτς, 78' Μπεχεράνο- 45' Ρεγκατέν, 60' Μπαρτόλο

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News