«Τετράσφαιρος» ο ΠΑΟΚ στα Γιάννενα

Ποδόσφαιρο
«Τετράσφαιρος» ο ΠΑΟΚ στα Γιάννενα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκη ψυχολογίας με 4-0 για τον «δικέφαλο» του Βορρά απέναντι στα ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΟΚ με τον Κούρτιτς να πετυχαίνει δύο γκολ, τα δύο πρώτα από τα τέσσερα της ομάδας του, και να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής των φιλοξενούμενων οδήγησε τον ΠΑΟΚ στην εκτός έδρας νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 4-0. Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου έφτασαν στη μεγαλύτερη νίκη στη διάρκεια της σεζόν την ίδια ώρα που οι γηπεδούχοι γνώρισαν τη μεγαλύτερη ήττα τους φέτος.

Ο Σλοβένος μέσος σκόραρε για δεύτερο σερί παιχνίδι και έφτασε τα οκτώ γκολ στη σεζόν, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, όντας ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ έως τώρα. Από την άλλη οι γηπεδούχοι σε ένα κακό παιχνίδι επιθετικά δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν παρά ελάχιστες απειλές μπροστά από την εστία του Πασχαλάκη και έφυγαν με κατεβασμένο το κεφάλι από τους "Ζωσιμάδες".ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Mεταξάς): Λοντίγκιν - Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν - Γκαρντάβσκι (71' Σιόντης), Ντομίνγκεθ, Λιάσος (71' Λώλης), Σνάιντερ (Π. Τριάδης) - Μορέιρα (59' Μίνα), Μιλιντσεάνου (71' Μπρένερ).

Στον πάγκο για τους γηπεδούχους έμειναν: Σούλης, Παντελάκης, Α. Τριάδης, Ρίζος.

ΠΑΟΚ (Ρασβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης - Λύρατζης, Mιχάι, Κρέσπο (65' Ίνγκασον), Σίντκλεϊ - Κούρτιτς (75' Σβαμπ), Τσιγγάρας - Μουργκ (60' Μπίσεσβαρ), Αουγκούστο, Α. Ζίβκοβιτς - Άκπομ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News