Θέλει να διευρύνει το σερί του ο Ολυμπιακός κόντρα στον Άρη

Ποδόσφαιρο
Θέλει να διευρύνει το σερί του ο Ολυμπιακός κόντρα στον Άρη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με την Λαμία ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα…

Η Super League συνεχίζεται την Κυριακή (12/12), με την αυλαία της 13ης αγωνιστικής να κλείνει με δύο αναμετρήσεις. Το παιχνίδι ανάμεσα στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και τον Άρη το απόγευμα στις 19:30 στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" είναι αυτό που ξεχωρίζει.

Οι ερυθρόλευκοι, οι οποίοι τερμάτισαν δεύτεροι στον όμιλο του Europa League μετά την ήττα από την Αντβέρπ (1-0), θέλουν να επεκτείνουν στο πρωτάθλημα τα σερί τους για να φτάσουν όσο γίνεται πιο εύκολα στη κατάκτηση του τίτλου. Ο Ολυμπιακός παραμένει αήττητος στα 18 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος και σε 25 στην έδρα του.

Από την άλλη ο φορμαρισμένος Άρη, που μετά από τη μεγάλη ήττα 5-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα αφυπνίστηκε, προέρχεται από δύο διαδοχικές νίκες κόντρα σε ΠΑΟΚ και Αστέρα. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου χρειάζεται το τρίποντο, προκειμένου να μειώσει την "ψαλίδα" από το Big-4 και να μπει στην πεντάδα της κατάταξης.

Την ίδια στιγμή, ο Δικέφαλος υποδέχεται στην Τούμπα τη Λαμία, με τη νίκη να είναι μονόδρομος για τους γηπεδούχους. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει περιθώρια λάθους, καθώς στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές μετράει ήδη ισάριθμες.

Υπενθυμίζεται ότι η αναμέτρηση του Απόλλωνα Σμύρνης με τον ΟΦΗ στη Ριζούπολη αναβλήθηκε το Σάββατο (11/12), λόγω εννέα κρουσμάτων κορονοϊού που ανακοίνωσαν οι γηπεδούχοι.

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου:

17:15 Super League Interwetten: ΠΑΟΚ - Λαμία /NOVASPORTS 2HD

19:30 Super League Interwetten: Ολυμπιακός - Άρης / NOVASPORTS PRIME

Πηγή: sport24.gr

Photo intime

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News