Πήρε βαθμό στο 90΄ο Ιωνικός

Ποδόσφαιρο
Πήρε βαθμό στο 90΄ο Ιωνικός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Παναιτωλικός προηγήθηκε με δύο γκολ, όμως οι Νικαιώτες έκαναν το 2-2 με τον Βαφέα…

Ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι έγινε στο Αγρίνιο ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον Ιωνικό. Το παιχνίδι έληξε 2-2, αν και οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0. Για τους Αγρινιώτες ο Μεντόσα έκανε το 1-0 στο 45+1', ενώ ο Ντουάρτε διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 68'.

Για τον Ιωνικό, ο Ντάσλιο μείωσε στο 71', ενώ αν και έμεινε με δέκα παίκτες στο 75' λόγω αποβολής του Ρομαό, ισοφάρισε με τον Βαφέα στο 90'. Κάπως, έτσι έπειτα από 13 αγώνες στη Super League Interwetten ο Ιωνικός είναι στην 10η θέση με 14 βαθμούς, ενώ ακολουθεί ο Παναιτωλικός με 12.

Ο Παναιτωλικός μπήκε καλύτερα στο πρώτο μέρος του αγώνα. Ο Ντουάρτε απείλησε στο 3' με ένα σουτ εκτός περιοχής που έφυγε άουτ. Ο Μεντόσα είχε νέα τελική για τους γηπεδούχους στο 9ο λεπτό. Στο 14ο λεπτό οι Αγρινιώτες έχασαν μεγάλη ευκαιρία. Οι Αγρινιώτες έφεραν την μπάλα στην περιοχή, ο Καρέλης έκανε το σουτ μέσα στην περιοχή με το αριστερό, ο Χουτεσιώτης έδιωξε.

Ο Ιωνικός του μετά το πρώτο 15λεπτό ανέβηκε στον αγωνιστικό χώρο. Έτσι, στο 21' έχασε μεγάλη ευκαιρία. Ο Άοσμαν εκτέλεσε από μακριά, ο Μελίσσας δεν μπόρεσε να ελέγξει την μπάλα και ο Ρομαό από κοντά δεν μπόρεσε να νικήσει τον κίπερ του Παναιτωλικού. Το παιχνίδι συνέχιζε να έχει πολύ καλό ρυθμό, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να φτιάξουν ευκαιρίες.

Λίγο πριν από το τέλος του πρώτου μέρους ο Παναιτωλικός μπήκε μπροστά στο σκορ. Ο Ρομαό τράβηξε με το χέρι τον Κορνέλιους στην διεκδίκη της μπάλας, με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα. Στο 45+1' ο Μεντόσα ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.

Ο Ιωνικός μπήκε καλύτερα στο δεύτερο μέρος. Κρατούσε την μπάλα και κυκλοφορούσε και προσπαθούσε να φτάσει στην περιοχή του Παναιτωλικού. Στο 55' ο Αοσμάν έκανε ένα σουτ εκτός περιοχής που έφυγε άουτ. Οι φιλοξενούμενοι μεν είχαν την κατοχή, ωστόσο δεν απειλούσαν ουσιαστικά.

Από την άλλη, ο Παναιτωλικός προσπαθούσε να χτυπήσει στην κόντρα. Οι Νικαιώτες δεν μπορούσαν σε καμία περίπτωση να γίνουν απειλητικοί. Οι γηπεδούχοι το εκμεταλλεύτηκαν. Ο Παναιτωλικός έφυγε γρήγορα στην κόντρα με τον Βέργο. Πάτησε στην περιοχή από τα δεξιά, γύρισε την μπάλα στον Ντουάρτε, ο οποίος με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 68'.

Στο 71ο λεπτό ο Ιωνικός μπόρεσε να μειώσει και να μπει ξανά στο παιχνίδι. Ο Άοσμαν εκτέλεσε φάουλ εκτός περιοχής, ο Μελίσσας απέκρουσε, ο Ντάλσιο πήρε το ριμπάουντ και έστειλε με πλασέ την μπάλα στα δίχτυα. Το ματς πήρε "φωτιά", με τον Ρομαό ωστόσο να αφήνει την ομάδα του με δέκα. Έσπρωξε τον Βέργο και ανάγκασε τον διαιτητή να τού δώσει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο Παναιτωλικός συνέχιζε να χτυπάει στην κόντρα. Στο 78ο λεπτό. Ο Μόρσεϊ πάτησε στην περιοχή, προσπάθησε να σκάψει την μπάλα, ωστόσο ήταν άστοχος. Ο Ιωνικός παρά το γεγονός ότι αγωνιζόταν με δέκα παίκτες δεν παράτησε το παιχνίδι.

Στο 89ο λεπτό μάλιστα έφτασε στην ισοφάριση. Οι φιλοξενούμενοι έτρεξαν γρήγορα στην κόντρα. Η μπάλα στρώθηκε έξω από την περιοχή στον Βαφέα, ο οποίος με ωραίο σουτ εκτός περιοχής έκανε το 2-2.

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News