Βαθμολογική ανάσα για τον Ατρόμητο

Ποδόσφαιρο
Βαθμολογική ανάσα για τον Ατρόμητο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγάλη νίκη για τους Περιστεριώτες με 4-1 απέναντι στον Απόλλων Σμύρνης, σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα

Ο Ατρόμητος συνέτριψε με 4-1 τον Απόλλωνα Σμύρνης για τη 12η αγωνιστική της Super League Interwetten και "ξεκόλλησε" από τον πάτο του βαθμολογικού πίνακα, σε ένα ματς με πέντε γκολ, δύο πέναλτι και μία αποβολή. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες από το 68'.

Ο Ατρόμητος συνήλθε μετά το 6-2 της περασμένης αγωνιστικής της Super League Interwetten από τον Αστέρα και αντέδρασε, πανηγυρίζοντας ένα μεγάλο τρίποντο με 4-1 κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης. Οι Περιστεριώτες "ξεκόλλησαν" από τον πάτο του βαθμολογικού πίνακα, φτάνοντας τους εννέα βαθμούς, σε ένα ματς που είχε πέντε γκολ, δύο πέναλτι, ένα δοκάρι και μία αποβολή, με τους φιλοξενούμενους να μένουν με 10 παίκτες από το 68', έπειτα από την αποβολή του Λισγάρα με απευθείας κόκκινη κάρτα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Παράσχος – 3-4-3-): Γιαννιώτης, Καστελάνο, Βασιλαντωνόπουλος, Μαυρομμάτης, Χατζηισαΐας (80’ Παπαδόπουλος), Στρούγγης, Σπιριντόνοβιτς (86’ Πιζάνο), Σάλομον, Μουνίθ (80’ Μπεντινέλι), Χαρίσης (80’ Ντένιτς), Κουλούρης (86’ Τζαβίδας).

ΑΠΟΛΛΩΝ: (Φέστα – 4-4-2): Κότσαρης, Μπαξεβανίδης (46’ Ντεντάκης), Τουτουαρίμα, Λισγάρας, Άλβες, Φατιόν, Κάστρο, Παμλίδης (46’ Ντάουντα), Σλίβκα, Φαν Λα Πάρα, Ιωαννίδης (69’ Μαρτίνες).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News