Super League 1: «Εξάσφαιρος« ο Αστέρας Τρίπολης

Ποδόσφαιρο
Super League 1: «Εξάσφαιρος« ο Αστέρας Τρίπολης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας τρομέρος Αστέρας, διέλυσε με 6-2 τον Ατρόμητο

Ένας τρομερός Αστέρας Τρίπολης ισοπέδωσε με 6-2 τον Ατρόμητο.Οι γηπεδούχοι μετά από τρία διαδοχικά ματς χωρίς νίκη, παρατάχθηκαν στο γήπεδο με αποκλειστικό στόχο την επιστροφή στα «τρίποντα» και την αναρρίχηση στη βαθμολογία.

 Με φόρα μπήκαν οι Αρκάδες στο πρώτο ημίχρονο, με τον Ατρόμητο να παίζει κυρίως στις αντεπιθέσεις. Μόλις στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης ο Κέβιν Σονί με τρομερό διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.

Στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης ο Καρμόνα έκανε μια προσποίηση και έσπασε στον Ριέρα, ο οποίος με κοντινό τελείωμα έγραψε το 2-0, πετυχαίνοντας το παρθενικό του τέρμα στο φετινό πρωτάθλημα. Το ματς πήγαινε εξαιρετικά για τους Αρκάδες που είχαν τον απόλυτο έλεγχο, με τους Περιστεριώτες να είναι φοβικοί και να παίζουν αμυντικά.

Από εκεί και πέρα, ο Αστέρας Τρίπολης πίεζε πολύ, έφτιαχνε ευκαιρίες, με τον Σονί να κάνει το 3-0 στο 41’ με ένα εκπληκτικό μακρινό σουτ, για να έρθει η απάντηση του Μουνίθ στις καθυστερήσεις, ο οποίος με ασύλληπτη σουτάρα νίκησε τον Αντώνη Τσιφτσή για να μειώσει σε 3-1 για τον Ατρόμητο και να δώσει ενδιαφέρον στο δεύτερο μέρος.

Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους, οι φιλοξενούμενοι πίεζαν τους Αρκάδες, χωρίς ωστόσο να απειλήσουν ιδιαίτερα αφού οι γηπεδούχοι ήταν καλά οργανωμένοι πίσω από την μπάλα. Στο 65ο λεπτό και στην ταχύτατη αντεπίθεση, ο Κρέσπι με ένα ωραίο διαγώνιο σουτ, ύστερα από ασίστ του Σονί, πέτυχε το 4-1, με την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς να έχει πάρει φωτιά και δυο λεπτά αργότερα, ο Κρέσπι να σκοράρει εκ νέου με σουτ που κόντραρε στον Παπαδόπουλο και κρέμασε τον Γιαννιώτη για το 5-1!

Το έργο των φιλοξενούμενων έγινε ακόμη δυσκολότερο από το 79’ και ύστερα, όταν ο Γκαλβάο αντίκρισε την κόκκινη κάρτα (σσ. δεύτερη κίτρινη), καθώς πήγε πολύ δυνατά στον Κρέσπι. Στο 84’ ο Ατρόμητος μείωσε σε 5-2, όταν ο Κουλούρης με πολύ ωραίο σουτ με το αριστερό σκόραρε, ύστερα από ασίστ του Μουνίθ για να έρθει ο Ριέρα να βάλει το… κερασάκι στην τούρτα με κεφαλιά για το τελικό 6-2, ολοκληρώνοντας έτσι το «πάρτι» του Αστέρα απέναντι στους Περιστεριώτες.

ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Καρμόνα, Πίτσου Καστάνιο (46΄Χριστόπουλος), Άλβαρες, Βαλιέντε, Κανελλόπουλος (61΄Μουνάφο), Τιλίκα, Σίτο (12΄Ριέρα), Σονί (79΄Αλί Μπαμπά), Μπενίτο (61΄Ρεγκίς).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Γιαννιώτης, Στρούγγης, Παπαδόπουλος, Γκαλβάο, Κιβρακίδης, Καστεγιάνο (46΄Ντένιτς), Χαρίσης, Σάλομον (68΄Νάτσος), Βασιλαντωνόπουλος (69΄Σπιριντόνοβιτς), Μουνίθ (84΄Αθανασίου), Κουλούρης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News