Ο Παναθηναϊκός με ανατροπή νίκησε (1-3) στον Βόλο τη Λαμία

Ποδόσφαιρο
Ο Παναθηναϊκός με ανατροπή νίκησε (1-3) στον Βόλο τη Λαμία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα τελευταία πέτυχαν τα γκολ της νίκης οι "πράσινοι"...

Μετά... από τρεις αποτυχίες, ο οποίος κέρδισε την Λαμία με 3-1, για την 10η αγωνιστική της Super League, στο Πανθεσσαλικό στάδιο και έπιασε τον Βόλο στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Οι τυπικά γηπεδούχοι είχαν καθαρά αμυντικούς προσανατολισμούς στο ματς, ενώ ευτύχησαν να πάρουν το προβάδισμα μετά από ένα υποτονικό πρώτο ημίχρονο με την κεφαλιά του Αραμπούλι στο 35’, αλλά δεν μπόρεσαν να πανηγυρίσουν στο τέλος την πρώτους εντός έδρας νίκη.

Κι αυτό καθώς οι «πράσινοι» ναι μεν «έχασαν» 45 λεπτά, αλλά δεν άλλαξαν το πλάνο τους στην επανάληψη και δικαιώθηκαν, με τον πολύ καλό Λούντκβιστ να ισοφαρίζει -με το πρώτο του γκολ- μετά από ωραία ενέργεια του επίσης ιδιαίτερα δραστήριου Βιγιαφάνιες στο 56ο λεπτό.

Ενώ οι αλλαγές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς «υπέγραψαν» το πρώτο φετινό «διπλό» του Παναθηναϊκού, καθώς ο Μαουρίσιο κέρδισε το πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ για το 1-2 ο Μακέντα -ο οποίος επίσης άνοιξε λογαριασμό για φέτος- στο 86’. Με τον Βραζιλιάνο μέσο να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα, ένα λεπτό αργότερα…

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκαραβέλης, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαζουλουξής, Προβυδάκης, Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο (73’ Σκόνδρας), Τζανδάρης (18’ Ταϊρόν), Γκέντσογλου, Αραμπούλι (70’ Τσούκαλος), Μανούσος.

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Βέλεθ, Σάρλια, Χουάνκαρ, Ρούμπεν Πέρεθ, Λούντκβιστ (77’ Αϊτόρ), Χατζηγιοβάνης (64’ Παλάσιος), Βιγιαφάνιες, Βιτάλ (77’ Μαουρίσιο), Καρλίτος (28’ Μακέντα).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News