Ατρόμητος-ΠΑΟΚ: Ένας πρώην «πλήγωσε» τον ΠΑΟΚ

Ποδόσφαιρο
Ατρόμητος-ΠΑΟΚ: Ένας πρώην «πλήγωσε» τον ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με σκορ 2-0 και δυο γκολ του Κουλούρη ο Ατρόμητος κέρδισε τον ΠΑΟΚ

Την πρώτη του νίκη πέτυχε ο Ατρόμητος στο πρωτάθλημα  απέναντι στον ΠΑΟΚ με 2-0. Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ Ευθύμης Κουλούρης ήταν εκείνος που πέτυχε τα δύο γκολ για την ομάδα του Περιστερίου.

Ο Ατρόμητος κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στη Super League Interwetten αφού επικράτησε 2-0 του ΠΑΟΚ  στο Περιστέρι.

Οι παίκτες του Παράσχου, ο οποίος δεν ήταν στο γήπεδο λόγω κορονοϊού, κατάφεραν να εγκλωβίσουν το Δικέφαλο και να πάρουν ένα σπουδαίο τρίποντο.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ήταν ο Ευθύμης Κουλούρης ο οποίος πέτυχε και τα δύο τέρματα της ομάδας του και κατάφερε να βρει δίχτυα μετά από 779 ημέρες (τελευταίο του γκολ στο Τουλούζ - Μπορντό 1-3 στις 05/10/2019).

Από την άλλη ο ΠΑΟΚ ήταν φλύαρος, απείλησε κυρίως από αέρος και με στατικές φάσεις και πλήρωσε τις ολιγωρίες του στην άμυνα.

Ατρόμητος (Γ.Κορακάκης): Γιαννιώτης, Στρούγγης, Παπαδόπουλος, Γκαλβάο, Κιβρακίδης (84' Βασιλαντωνόπουλος), Καστεγιάνο, Νάτσος, Σάλομον, Χαρίσης (72' Ντένιτς), Μουνίθ (84' Σπιριντόνοβιτς), Κουλούρης (76' Kλωναρίδης).

ΠΑΟΚ (Ρ.Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Τέιλορ, Βαρέλα, Κρέσπο, Ροντρίγκο (62' Σίντκλεϊ), Κούρτιτς, Σβαμπ (62' Μουργκ), Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί (81' Εσίτι), Μπίσεσβαρ (73' Σφιντέρσκι), Άκπομ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News