Νιόπλιας: «Mας είχαν… τελειωμένους, ακόμη και δικοί μας φίλαθλοι»

Ποδόσφαιρο
Νιόπλιας: «Mας είχαν… τελειωμένους, ακόμη και δικοί μας φίλαθλοι»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το «ξέσπασμα» του προπονητή του ΟΦΗ μετά τη νίκη στον Βόλο

Η νίκη του ΟΦΗ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο τον έφερε στην 4η θέση της Super League.

Ο Νίκος Νιόπλιας αναφέρθηκε στην εξαιρετική εμφάνιση της ομάδας του, ενώ «ξέσπασε» για σχόλια που άκουγε το καλοκαίρι όπως είπε.

«Όλοι μας είχαν ότι θα είμαστε “τελειωμένοι” και ότι θα είναι μια συνέχεια. Μας πειράζει πιο πολύ, όταν το λένε οι δικοί μας φίλαθλοι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο έμπειρος τεχνικός.

Αρχικά επισήμανε για το παιχνίδι: «Το γκολ είναι βασικό σε όποια στιγμή και να μπει, είτε στο 1ο λεπτό είτε στο 90’. Το θέμα είναι ότι είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος και για 70 λεπτά κάναμε ένα φοβερό παιχνίδι, θα μπορούσαμε να το είχαμε… καθαρίσει από το πρώτο ημίχρονο. Μετά το 70’ έρχεται και η σκέψη “να το κρατήσω”, οι πολλές αλλαγές. Είναι η δεύτερη φορά, που με στενοχωρεί ότι ενώ κάναμε τις αλλαγές, αντί να σταθεροποιήσουμε λίγο πέσαμε. Είχαμε όμως πολύ καλή εμφάνιση και θα μπορούσαμε να έχουμε καθαρίσει το ματς από το πρώτο ημίχρονο. Δεν μπορείς να παίζεις 90 λεπτά στον ίδιο ρυθμό, αλλά κερδίσαμε δίκαια, με καλό ποδόσφαιρο και αυτό είναι που μετράει».

Σε σχετική ερώτηση για την πορεία του ΟΦΗ τόνισε και για όσα είχαν ακουστεί: «Το καλοκαίρι ξεκινήσαμε μέσα στη… μίρλα. Όλοι μας είχαν ότι θα είμαστε “τελειωμένοι” και ότι θα είναι μια συνέχεια. Μας πειράζει πιο πολύ, όταν το λένε οι δικοί μας φίλαθλοι. Από τους φιλάθλους τους δικούς μας, θέλουμε να μας πιστεύουν. Αν δεν παίξουμε καλά, να διαμαρτυρηθούν, αλλά πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα δε μπορείς να πεις τίποτα. Σε λίγο χρονικά διάστημα, όταν θα μπει ο Ντε Γκούζμαν, θα επιστρέψει ο Νέιρα, ο Γιάννου, θα είναι καλύτερα ο Ναμπί, ο Τσιλιανίδης, έχουμε φοβερό ρόστερ. Έτυχε η περυσινή… αναθεματισμένη χρονιά που χάσαμε πολλούς παίκτες, όμως τώρα είμαστε σε καλό δρόμο και το βλέπετε όλοι».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News