Super League 1: Ξεχωρίζει το παιχνίδι Άρης-ΠΑΣ Γιάννινα

Ποδόσφαιρο
Super League 1: Ξεχωρίζει το παιχνίδι Άρης-ΠΑΣ Γιάννινα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για το αήττητο στον Βόλο ο ΟΦΗ, πρώτη συνάντηση για Ιωνικό και Αστέρα Τρίπολης

Το διάλειμμα για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων ολοκληρώθηκε και το Σάββατο (20/11) έχουμε επιστροφή στη δράση για τη Super League Interwetten.

Δίχως αμφιβολία η αναμέτρηση που ξεχωρίζει είναι αυτή του Άρη  με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Οι κίτρινοι θέλουν να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία και θέλουν το τρίποντο για να προσπεράσουν τους Γιαννιώτες στη βαθμολογία.

Από την άλλη ο ΠΑΣ Γιάννινα δυσκολεύει πολύ τον Άρη τα τελευταία χρόνια, ενώ βρίσκεται και αυτή σε περίοδο ανάκαμψης, παραμένει μάλιστα σε υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Στο παιχνίδι που θα ανοίξει το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής ο Βόλος θα φιλοξενήσει τον ΟΦΗ. Οι Βολιώτες θέλουν να δώσουν συνέχεια στην εντυπωσιακή πορεία τους στο πρωτάθλημα και να παραμείνουν εντός τετράδας, ενώ ο ΟΦΗ θέλει και εκείνος να παραμείνει στα υψηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα.

Τέλος, Ιωνικός και Άστερας αναζητούν τρίποντο - ανάσα. Οι δύο ομάδες έχουν από εννιά βαθμούς και θέλουν να ξεφύγουν από το γκρουπ που συνθέτουν αυτή τη στιγμή οι Απόλλων, Παναιτωλικός και Ατρόμητος στην ουρά της βαθμολογίας. Αυτή είναι η πρώτη επίσημη συνάντηση των δύο ομάδων

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

ΒΟΛΟΣ-ΟΦΗ 15:00

ΑΡΗΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 19:30

ΙΩΝΙΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 19:30

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News