Super League 1: Σε απολογία κλήθηκαν Άρης και Βόλος

Ποδόσφαιρο
Super League 1: Σε απολογία κλήθηκαν Άρης και Βόλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενώπιον του πειθαρχικού οργάνου της Super League θα βρεθούν οι δύο ΠΑΕ

Κίνδυνος τιμωρίας έδρας τόσο για τον Βόλο, όσο και για τον Άρη, οι οποίοι κλήθηκαν σε απολογία από το πειθαρχικό όργανο της Superleague.

Ενώπιον του πειθαρχικού οργάνου της Superleague θα βρεθούν οι ΠΑΕ Βόλος και Άρης για τα σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα στο κυριακάτικο παιχνίδι των δύο ομάδων στο "Πανθεσσαλικό", το οποίο μάλιστα διεκόπηκ προσωρινά. 

Και οι δύο ομάδες έχουν κληθεί σε απολογία μεταξύ άλλων με το άρθρο 15 4β, στο οποίο αναφέρεται ότι: «Αν η είσοδος των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο ή τα επεισόδια στους λοιπούς χώρους του γηπέδου κατά τα ανωτέρου, συνδέονται είτε με σημαντικές φθορές ξένης ιδιοκτησίας είτε με βιαιοπραγίες κατά προσώπων, χρηματική ποινή πενήντα χιλιάδων (50.000) ευρώ ως διακοσίων πενήντα χιλιάδων (250.000) ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές από δύο ως τέσσερις αγωνιστικές. Σε περίπτωση που τα επεισόδια έγιναν αποκλειστικά και μόνο στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου ή ήταν μικρής κλίμακας και δεν επέφεραν σωματική βλάβη σε κανένα πρόσωπο, τότε θα δεν θα επιβάλλεται ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές». 
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News