Super League 1: Κέρδισε και τον Ιωνικό ο Ολυμπιακός

Ποδόσφαιρο
Super League 1: Κέρδισε και τον Ιωνικό ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με γκολ του Μασούρα ο Ολυμπιακός συνέχισε τις νίκες με 1-0

Σε ένα ακόμη φετινό εντός έδρας ματς απέναντι σε θεωρητικά αδύναμο αντίπαλο, ο Ολυμπιακός έπαιξε ακριβώς όσο χρειάστηκε ώστε να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Το γκολ του Γιώργου Μασούρα στο 17' μετά από ασίστ του Γκάρι, έκανε όλη τη διαφορά στη νίκη με 1-0 επί του Ιωνικού σε αυτό το ματς της 9ης αγωνιστικής της Super League.

Κορυφαίος του αγώνα για τους «ερυθρόλευκους» ο Αγκιμπού Καμαρά, από κοντά σε απόδοση και οι Γκάρι Ροντρίγκες και Κένι Λαλά.

Καλή απόδοση συνολικά, τηρουμένων των αναλογιών, από τον Ιωνικό που δεν κλείστηκε και είχε τις ευκαιρίες του για ένα γκολ και αυτός. Σε κάθε περίπτωση, οι Πειραιώτες παρέμειναν αήττητοι σε 9 αγωνιστικές και αύξησαν τη διαφορά τους από τη δεύτερη ΑΕΚ στο +3.

Οι συνθέσεις των ομάδων: 

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Ρέαμπτσιουκ, Σισέ, Παπασταθόπουλος (46' Παπαδόπουλος), Λαλά, Εμβιλά, Κούντε (41' Μ. Καμαρά), Μασούρας (72' Ανδρούτσος), Α. Καμαρά, Ροντρίγκες (63' Ονιεκούρου), Τικίνιο (72' Ελ Αραμπί).

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Βαλεριάνος, Βαφέας (92' Μάναλης), Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Ντάλσιο, Ρομαό, Ματσούκας (76' Ντελγκάδο, 92 Κάνιας), Άοσμαν, Καμπράλ (76' Λένις), Τουράμ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News