Super league 1: Μάχες σε Ριζούπολη, Ηράκλειο και Γιάννενα

Ποδόσφαιρο
Super league 1: Μάχες σε Ριζούπολη, Ηράκλειο και Γιάννενα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής

Τρία παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής στη Super League 1, πριν από τη νέα διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Τα δύο από αυτά είναι προγραμματισμένα στις 17:15. Στο Ηράκλειο, ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Ατρόμητο και ο ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενεί τον Παναιτωλικό.

Σε ό,τι αφορά το ματς του ΟΦΗ, και οι τρεις αγώνες που έπαιξαν πέρσι οι δύο ομάδες έληξαν ισόπαλοι. Στο Ηράκλειο ο Ατρόμητος ισοφάρισε και τα δύο παιχνίδια στο τέλος. Ο Ατρόμητος έχει να κερδίσει από το Νοέμβριο του 2019, 2-1 στην έδρα του, πάλι με γκολ στο τέλος! Στο Ηράκλειο ο Ατρόμητος έχει αποσπάσει αρκετές ισοπαλίες, αλλά μόνο μια φορά κατάφερε να νικήσει τον ΟΦΗ. Στις 24 Φεβρουαρίου 2008, αλλά στο Παγκρήτιο. Δεν έχει νικήσει ποτέ στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».

Ο Παναιτωλικός είχε χάσει στον πρώτο γύρο στην έδρα του, μάλιστα ο ΠΑΣ επικράτησε με ανατροπή, ωστόσο αυτή είναι η μοναδική ήττα της ομάδας του Αγρινίου στα οκτώ τελευταία ματς μεταξύ τους. Ακόμα καλύτερος είναι ο Παναιτωλικός όταν επισκέπτεται τον ΠΑΣ, καθώς είναι αήττητος για πέντε παιχνίδια, με δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Δύο ώρες αργότερα ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται την ΑΕΚ. Σκοπός της ΑΕΚ είναι να φύγει με το διπλό απο την Ριζούπολη για να βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής

Σάββατο 6 Νοεμβρίου

ΟΦΗ – Ατρόμητος (17:15, Cosmote Sport 3)

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός (17:15, Novasports 2)

Απόλλων Σμύρνης – ΑΕΚ (19:30, Cosmote Sport 2)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News