Super League 1: Ισοπαλία για Ιωνικό και Βόλο

Ποδόσφαιρο
Super League 1: Ισοπαλία για Ιωνικό και Βόλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ματσάρα στη Νίκαια με τον Βόλο να φεύγει «όρθιος» με 1-1

Ο Ιωνικός ήταν αυτός που απείλησε για πρώτη φορά. Στο 9' οι Νικαιώτες είχαν την πρώτη καλή στιγμή με τον Βαλεριάνο, ο οποίος έπιασε ένα σουτ με καλές προϋποθέσεις που, όμως, πέρασε άουτ. 

Μετά το 15', οι Νικαιώτες κυριάρχησαν και άρχισαν να απειλούν. Στο 19' το σουτ του Άοσμαν πέρασε άουτ, ενώ στο 21' ο Καμπράλ «μπούκαρε» στην περιοχή, όμως η σέντρα του πέρασε ανεκμετάλλευτη. Στο 23' ο Νίνης έκανε καίρια παρέμβαση προ του Τουράμ με το 0-0 να παραμένει.

Έτσι το ημίχρονο έληξε χωρίς σκορ, αλλά επρόκειτο για ένα «χορταστικό» από άποψης φάσεων 0-0.

Ο Ιωνικός έψαχνε το γκολ και τα κατάφερε στο 51' με δημιουργό τον Άοσμαν και «εκτελεστή» τον Βαφέα.

Και εκεί, όπου όλα έδειχναν χαμένα για τον Βόλο, ήρθε στο 86' ο Ορόζ στο ντεμπούτο στη Super League με φάουλ από τα 30 μέτρα και αφού η μπάλα χτύπησε στο κεφάλι του Ρομαό και εν συνεχεία στο δοκάρι να κάνει το 1-1 για τους φιλοξενούμενους.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Χουτεσιώτης – Μύγας, Ρομαό, Βαφέας, Βαλεριάνος – Γκοτσούλιας, Ντάλσιο – Καμπράλ (82’ Κιάκκος), Αοσμάν (82 Μπάσα), Ματσούκας (53’ Μάναλης) – Τουράμ.

ΒΟΛΟΣ: Κότνικ – Ρομέρο, Ρίνερ (83’ Τερεζιου), Γκρίλο, Μπαρτόλο – Νίνης (66’ Βοϊτκόφσκι), Τσοκάνης, Μπαριέντος – Ρεγκατέν, Ροσέρο (54’ Όρος), Φαν Βέερτ.

Στον πάγκο για τον Ιωνικό: Αναγνωστόπουλος, Λουάν, Μάναλης, Ντελγάδο, Πογκοσιάν, Μπάσα, Σάντσες, Κιάκος, Κωνσταντινίδης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News