Super League 1: Ούτε τώρα τα κατάφερε ο Ατρόμητος

Ποδόσφαιρο
Super League 1: Ούτε τώρα τα κατάφερε ο Ατρόμητος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο 2-2 έμειναν Λαμία και Ατρόμητος

Το ματς είχε ρυθμό στο ξεκίνημά του με τις δύο ομάδες να πατούν τις αντίπαλες περιοχές, χωρίς όμως να απειλούν.

Στο 18΄η Λαμία έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία με κεφαλιά του Αραμπούλι από καλή θέση που πέρασε άουτ, ενώ στο επόμενο λεπτό (19΄) ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ.

Το γκολ της ισοφάρισης ήρθε για τους Φθιώτες στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του α΄ημιχρόνου. Έπειτα από σέντρα του Σκόνδρα, ο Παπαδόπουλος στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε με προβολή την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του (1-1).

Η υπεροχή της περιστεριώτικης ομάδας καρποφόρησε στο 58΄, όταν μετά από ασίστ πάσα του Ντένιτς, ο Βασιλαντωνόπουλος πλάσαρε εύστοχα μέσα από την περιοχή (1-2).

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου δεν κατέθεσε τα όπλα και βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με τον Αραμπούλι στο 79΄ όταν μετά από κόρνερ κι αφού η μπάλα χτύπησε πάνω στον Βασιλαντωνόπουλο στρώθηκε στα πόδια του και λίγο πριν τη γραμμή την έστειλε στα δίχτυα (2-2).

ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκαραβέλης, Σκόνδρας (63΄Προβυδάκης), Αντέτζο, Γκόλεμιτς, Μαρτίνεθ, Τζανδάρης (63΄Γκέντσογλου), Μπεχαράνο, Καραμάνος (62΄Ελευθεριάδης), Τιρόνε (78΄Τσούκαλος), Μανούσος (85΄Μαζουλουξής), Αραμπούλι.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Πίριτς, Βασιλαντωνόπουλος (87΄Μουνίθ), Στρούγγης, Παπαδόπουλος, Γκαλβάο, Καστεγιάνο, Ντένιτς (65΄Νάτσος), Σάλομον, Καρτάλης (75΄Κλωναρίδης), Μπεντινέλι (75΄Κιβρακίδης), Κουλούρης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News