Τα βλέμματα σε Καραϊσκάκη και Βόλο

Αθλητισμός
Τα βλέμματα σε Καραϊσκάκη και Βόλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η μάχη της τετράδας για την πρώτη θέση κρίνεται σήμερα , με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ να δοκιμάζεται στον Βόλο

Στην συνέχεια  την σημερινής αγωνιστικής της Super Leuage , ο Άρης υποδέχεται τον Παναιτωλικό (16:00). Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θέλει να συνεχίσει τις νίκες και το σέρι που έχουν σε 4 αγωνιστικές αήττητοι.

Την ίδια ώρα στο Πανθεσσαλικό στάδιο, ο Βόλος αντιμετωπίζει την ΑΕΚ. Αμφότεροι και οι δύο έχουν από 13 βαθμούς και βρίσκονται στην 3η και 4η θέση αντίστοιχα. Σε περίπωση ισοπαλίας στο ντέρμπι , ο νικητής του Βόλου - ΑΕΚ θα βρεθεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας , καθώς και ο ΠΑΟΚ έχει 13 βαθμούς και βρίσκεται στην 2η θέση, μια ανάσα απο τον Ολυμπιακό που έχει 14 βαθμούς.

Στις 18:15 ο ΟΦΗ δοκιμάζεται στην έδρα του απέναντι στη Λαμία. Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια , θέλει να πετύχει την δευτέρη νίκης της , μετά τον Παναιτωλικό και να συνεχίσει τα  θετικά αποτελέσματα.

Στο μεγαλό παιχνίδι της βραδιάς ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο άδειο λόγω τιμωρίας «Γ. Καραϊσκάκης» τον ΠΑΟΚ (20:30). Ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει το τρίποντο στην έδρα του και να βρεθεί κυρίαρχος στην πρώτη θέση. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ , μετά το σοκαριστικό 4-4 με τον Βόλο , θέλει να φύγει από την Αθήνα, με το διπλό και να επιστρέψει ξανά στις νίκες.

Το σημερινό πρόγραμμα:

Άρης-Παναιτωλικος (16:00)

Βόλος-ΑΕΚ (16:00)

ΟΦΗ-Λαμία (18:15)

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (20:30)

H βαθμολογία:

Ολυμπιακός 14 

ΠΑΟΚ 13  

Βόλος 13 

ΑΕΚ 13 

Παναθηναϊκός 

ΠΑΣ Γιάννινα 9 

Αστέρας Τρίπολης 8 

Ιωνικός 8 

ΟΦΗ 7

ΑΡΗΣ 5

Απόλλων Σμύρνης 5

Παναιτωλικός 5

ΠΑΣ Λαμία 4

Ατρόμητος 2

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News