Με νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννενα με 1-2 συνέχισε ο Ολυμπιακός

Ποδόσφαιρο
Με νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννενα με 1-2 συνέχισε ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νικηφόρα πέρασε ο Ολυμπιακός από τα Γιάννενα και ετοιμάζεται για τοι ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Λυτρώθηκε από  τον Ελ Αραμπί ο  Ολυμπιακός και τον επανέφερε στην κορυφή. Οι «ερυθρόλευκοι» πέρασαν από τα Γιάννενα, επικρατώντας 2-1 του ΠΑΣ, τον οποίο οδήγησαν στην πρώτη του ήττα για φέτος.

Το γκολ του Μαροκινού φορ (84’), ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς, χάρισε το τρίποντο στους φιλοξενούμενους, Ο Αγκιμπού Καμαρά είχε ισοφαρίσει στο 17’ με ωραίο τελείωμα, ενώ ο Εράμουσπε ισοφάρισε στο 61’ με πέναλτι.

Στην πρώτη θέση επανήλθαν οι Πειραιώτες, έχοντας 14 βαθμούς, προσπερνώντας ΠΑΟΚ και Βόλο, που νωρίτερα ήρθαν 4-4 και έχουν από 13, όσους και η ΑΕΚ.

Η ομάδα του Μαρτίνς ήταν ήρεμη στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, έχοντας προφανώς το μυαλό της και στη δύσκολη «μάχη» της Πέμπτης με την Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη για το Europa League αλλά και τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ την επόμενη Κυριακή.

 Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Πίρσμαν, Εραμούσπε, Κάργας, Σάλιακας, Σνάιντερ, Ντομίνγκεθ, Καραχάλιος (88' Μπρένερ), Γκαρντάβσκι, Περέα (86' Τριάδης), Μιλιντσεάνου (76' Μέντες).

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Ρέαμπτσιουκ, Σισέ, Παπασταθόπουλος, Λαλά, Μπουχαλάκης (66' Ελ Αραμπί), Καμαρά, Ονιεκούρου (46' Εμβιλά), Α. Καμαρά (78' Βαλμπουενά), Μασούρας (78' Ροντρίγκες), Τικίνιο (88' Παπαδόπουλος).

Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών)

Βοηθοί: Λάζαρος Δημητριάδης (Μακεδονίας), Ανδρέας Μεϊντάνας (Αχαΐας)

Τέταρτος: Κωνσταντίνος Περράκης (Αθηνών)

VAR: Γεώργιος Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

AVAR: Ράινχαρντ Μπούξμπαουμ (Αν. Αττικής)

Πηγή: sportfm

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News