Αυτοκτονία για τον ΠΑΟΚ απο 4-1 σε 4-4 με τον Βόλο

Ποδόσφαιρο
Αυτοκτονία για τον ΠΑΟΚ απο 4-1 σε 4-4 με τον Βόλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ματς της χρονιάς στην Τούμπα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Βόλο

 Μόνο σαν αυτοχειρία θα μπορούσε να θεωρηθεί το παιχνίδι με τον Βόλο για τον ΠΑΟΚ, καθώς απο 4-1 ο Βόλος κατάφερε να το γυρίσει σε 4-4 . Σε ένα ματς όπου σημειώθηκαν 8 γκολ, ο  ΠΑΟΚ προβλημάτισε αμυντικά ,ενώ  ο Βόλος έδειξε χαρακτήρα και με τον φοβερό Κλέιμαν κατάφερε να αποσπάσει την ισοπαλία από τον δικέφαλο.  

Ο ομάδα του Βόλου έβαλε δύσκολα στον ΠΑΟΚ από την αρχή   και  προηγήθηκε στο 14λεπτό ύστερα από σέντρα του Φεράρι η άμυνα του ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να διώξει την μπάλα , εκείνη έφτασε στον Φαν Βεερτ και εκείνος έκανε το 0-1. Η ισοφάριση έγινε  ύστερα από αυτογκόλ του Γκρίλο. Στο 30’ ο Μπίσεσβαρ βρήκε τον Βιεϊρίνια, αυτός πάσαρε στον Ολλανδό που έκανε το σουτ με τον Κλέιμαν να διώχνει εντυπωσιακά η μπάλα έφτασε στον Πορτογάλο που  έδωσε έτοιμο γκολ στον Άκπομ  στέλνοντας  την μπάλα  σε κενή εστία για να κάνει το  2-1. Στο 32’ ο Ζίβκοβιτς έκανε το 3-1 και στο 41’ ο ίδιος παίκτης έκανε το 4-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο  Βόλος μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και  στο 54΄με γκολ του Μπαρτόλο ο οποίος έφυγε στη πλάτη του Τέιλορ και του Βαρέλα  με πλασέ έκανε το 4-2. Στο 62’ μετά από σέντρα του Μπαριέντος  ο Ρεσέρο με κεφαλιά έκανε το 4-3. Μετά και το 4-3 ο ρυθμός έπεσε λίγο καθώς ο ΠΑΟΚ δεν βγαίνει πλέον τόσο μαζικά στην επίθεση έχοντας στο μυαλό του και πιθανή κόντρα των φιλοξενούμενων. Στο 80΄ο Βιερίνια αστόχησε σε πέναλντι με τον Κλέιμαν να πραγματοποιεί μια φοβερή απόκρουση και λίγα λεπτά αργότερα ο Ρινιέρ με κεφαλιά έκανε το 4-4 για την ομάδα του Βόλου.

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να μπει ξανά στο παιχνίδι για να πετύχει το γκολ της νίκης όμως ο φοβερός Κλέιμαν είπε όχι.

 ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Μιχαηλίδης, Βαρέλα, Τέιλορ (71’ Ροντρίγκο), Σβαμπ (71’ Ελ Καντουρί), Εσίτι, Α. Ζίβκοβιτς (84’ Μιτρίτσα), Μπίσεσβαρ (88’ Μουργκ), Αουγκούστο, Άκπομ (84’ Σφιντέρσκι).

Στον πάγκο: Ζ. Ζίβκοβιτς, Μιχάι, Γιαξής, Κωνσταντέλιας.

Βόλος (Γκ. Αμπασκάλ): Κλέιμαν, Πουρίτα (56’ Ροσέρο), Ρομέρο, Γκρίλο, Φεράρι, Τσοκάνης (79’ Ρινέρ), Μπαριέντος (79’ Νίνης), Φερνάντες (90+2 Γκιουλέν(, Μπαρτόλο, Φαν Βέερτ, Ρεγκατέν.

Στον πάγκο: Παπαδόπουλος, Κούζντρα, Βοϊτκόφσκι, Σοάρες, Μεταξάς.

Διαιτητής: Καραντώνης

Βοηθοί: Κούλα, Δημητριάδης

4ος: Τσακαλίδης

VAR: Διαμαντόπουλος

ΑVAR: Μπαλτάς

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News