Φιλική νίκη για τον ΟΦΗ, με… κέρδη τους Τοράλ και Μεγιάδο

Ποδόσφαιρο
Φιλική νίκη για τον ΟΦΗ, με… κέρδη τους Τοράλ και Μεγιάδο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ισπανός μέσος πέτυχε ένα από τα γκολ της ομάδας του στο φιλικό με τον Πόρο

Ένα πολύ χρήσιμο φιλικό αγώνα έδωσε σήμερα ο ΟΦΗ, υποδεχόμενος τον Πόρο στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».

Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια επικράτησε 5-1, όμως το πιο σημαντικό ίσως είναι η επιστροφή των Τοράλ και Μεγιάδο στην αγωνιστική δράση.

Μάλιστα, ο Ισπανός συνδύασε με γκολ την επάνοδο του, μετά από περίπου 2.5 μήνες.

Το σκορ άνοιξε στο 18’ για τον ΟΦΗ με αυτογκόλ του Παπαδομιχελάκη, ενώ έξι λεπτά αργότερα ο Νέιρα διπλασίασε το σκορ με διαγώνιο σουτ εντός περιοχής. Ο Πόρος μείωσε με τον Λούσι και ο Ντουρμισάι έκανε το 3-1 με εξαιρετικό πλασέ στο 50’. Οκτώ λεπτά αργότερα ο Πασαλίδης με κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 4-1, ενώ ο Τοράλ στο 83’ διαμόρφωσε το τελικό 5-1.    

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Σωτηρίου, Μαρινάκης (74’ Χνάρης), Πασαλίδης, Γιαννούλης (74’ Γωνιωτάκης), Κοροβέσης (74’ Κορνηλάκης), Μπαλογιάννης (74’ Λέλεκας), Νέιρα (62’ Τοράλ), Ναμπί (46’ Μεγιάδο), Φαν Ντάινεν (74’ Αποστολάκης), Λάμπρου (74’ Χαλκιαδάκης), Ντουρμισάι (74’ Θεοδοσουλάκης).

ΠΟΡΟΣ (Ανδρέας Σκέντζος): Παναγιώτου (63’ Ζαφείρης), Παγώνης, Αρώνης, Παπαδομιχελάκης (63’ Πλαϊτάκης), Λούσι (46’ Μπάμπης), Πανάγου (46’ Στεφανάκης), Καλαμιώτης (72’ Ψωρογιάννης), Αρώνης, Ράπτης (65’ Τσάτσος), Κουτσογιαννάκης, Αζίζι (54’ Καστελιαννάκης).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News