Νιόπλιας: «Να έχουμε επιθετικότητα και να υπηρετήσουμε πιστά το σχέδιο μας»

Ποδόσφαιρο
Νιόπλιας: «Να έχουμε επιθετικότητα και να υπηρετήσουμε πιστά το σχέδιο μας»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η τοποθέτηση του τεχνικού του ΟΦΗ για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Αγωνιστική πειθαρχία, επιθετικότητα και σταθερότητα στο πλάνο, είναι το πιο σημαντικό τρίπτυχο σύμφωνα με το Νίκο Νιόπλια ενόψει της αναμέτρησης του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ.

Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στα στοιχεία που χρειάζεται η ομάδα του, τονίζοντας ότι πρέπει να αποφευχθούν τα λάθη.

Στην αρχική του τοποθέτηση υπογράμμισε: «Πρέπει να βλέπουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Ένα παιχνίδι που περνάει μπορούμε να παίρνουμε τα θετικά και να αφήνουμε πίσω μας τα αρνητικά. Έχουμε ένα αντίπαλο πολύ δυνατό, ο οποίος τα τελευταία πέντε χρόνια κοιτάζει πάντα το πρωτάθλημα. Έχει αλλάξει επίπεδο, φτάνοντας στις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας. Από την άλλη, δύσκολος αντίπαλος θα είμαστε και εμείς για τον ΠΑΟΚ. Παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να έχουμε επιθετικότητα, να είμαστε aggressive σε άμυνα και επίθεση, αλλά το σπουδαιότερο να υπηρετούμε όλοι το σχέδιο που θα βάλουμε για αυτό το παιχνίδι. Αγωνιστική πειθαρχία και προσοχή, γιατί με αυτές τις ομάδες το παραμικρό λάθος στοιχίζει».

Για την παρουσία των φιλάθλων πρόσθεσε: «Ο κόσμος πάντα δίνει το παρών στην ομάδα αυτή. Όποτε τον χρειαζόμαστε είναι κοντά μας, όπως θα είναι και αυτή τη φορά. Έχουνε δύο χρόνια να μπουν στο γήπεδο και όλοι γνωρίζουμε, ότι πέρα από την ενίσχυση που θα υπάρχει για τους σεισμόπληκτους, είναι σημαντική δύναμη και για μας. Χωρίς κόσμο δεν υπάρχει ποδόσφαιρο και κυρίως σ’ αυτό το γήπεδο. Ξέρουμε πόσο σημαντικός είναι για μας και το έχουν αποδείξει όποτε ζητήσαμε τη βοήθεια τους».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News