«Μοιρασιά» στο 91': Ισοπαλία (2-2) για Λαμία και Παναιτωλικό

Ποδόσφαιρο
«Μοιρασιά» στο 91': Ισοπαλία (2-2) για Λαμία και Παναιτωλικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο 91’ ισοφάρισε ο Βαρόνε για τους Αγρινιώτες

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Λαμία και Παναιτωλικός σε ένα ματς με έντονες συγκινήσεις.

Το τελικό 2-2 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις, με τους Αγρινιώτες να… απαντούν δύο φορές στο προβάδισμα των γηπεδούχων.

Η Λαμία μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο και πίεζε αρκετά τον Παναιτωλικό. Το γκολ των γηπεδούχων ήρθε από νωρίς στο 10’ όταν ο Μαζουλουξής άνοιξε το σκορ με κεφαλιά, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ. Μέχρι το πρώτο 25λεπτο οι ρυθμοί στο ματς είχαν πέσει, με τον Ντουάρτε στο 30’ να φέρνει τον αγώνα στα ίσα με φοβερό σουτ από τα 25 μέτρα του γηπέδου. Δυο λεπτά αργότερα η Λαμία είχε άμεση απάντηση, όταν ο Μανούσος από κοντά έκανε το 2-1 ωστόσο δεν μέτρησε γιατί ήταν σε θέση οφσάιντ. Από εκεί και πέρα οι φιλοξενούμενοι είχαν ανεβάσει στροφές και πίεζαν την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου. Στο 45’ ο Μανούσος χτύπησε με τον αγκώνα τον Βργκοτς, με τον διαιτητή να του δείχνει την κίτρινη κάρτα. Θα μπορούσε και να αποβληθεί, καθώς ήταν σκόπιμο χτύπημα στα πλευρά του αντιπάλου του.

Πιο ισορροπημένο ήταν το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος, όπου και οι δυο ομάδες έφτιαχναν φάσεις και η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω. Στο 55’ μια φάση ελέγχθηκε στο VAR για πέναλτι, για χέρι του Αντέτζο, αλλά ο διαιτητής παρέμεινε στην αρχική του απόφαση για φάουλ εκτός περιοχής. Ο Λούι εκτέλεσε το φάουλ, ο Σιδηρόπουλος σφύριξε για επανάληψη αφού δεν είχαν ολοκληρωθεί οι αλλαγές και το… τέρμα που σκόραρε ο μπακ του Παναιτωλικού δεν μέτρησε. Στη συνέχεια, ο Λούι εκτέλεσε το φάουλ ξανά, που πέρασε άουτ. Στο 66’ η Λαμία πήρε εκ νέου προβάδισμα σε μια απίθανη φάση διαρκείας στα καρέ του Παναιτωλικού, με τρεις τελικές, δοκάρι και τελικά ο Νούνιες που πήρε το... ριμπάουντ μέσα στον χαμό, σκόραρε για το 2-1 υπέρ των γηπεδούχων!

Αυτό το γκολ έκανε τον Παναιτωλικό να βγει μαζικά μπροστά, να επιτεθεί και να φορτώσει παίκτες στην αντίπαλη περιοχή, ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης απέναντι στην Λαμία που ήταν όλη πίσω και προσπαθούσε να κρατήσει το υπέρ της προβάδισμα και τη νίκη. Αυτή η πίεση που άσκησαν οι φιλοξενούμενοι απέδωσε καρπούς, όταν στο 91' ο Βαρόνε έφερε το ματς στα ίσα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2!

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοφ, Μαζουλουξής, Βύντρα, Αντέτζο, Ανχελ Μαρτίνεθ, Τρούμπουλος (57' Γκόλεμιτς), Νούνιες, Μανουσάκης (57' Προβυδάκης) , Ρόμανιτς (81' Τσούκαλος), Τιρόνε (74' Σαραμαντάς), Μανούσος (74' Αραμπούλι).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ροντρίγκες, Λούι (81' Μόρσεϊ), Βργκος, Κορνέλιους (87' Μπαρμπόσα), Χουχούμης,Τσιγγάρας, Φλόρες (81' Καρέλης), Βαρόνε, Ντίας, Ντουάρτε, Βέργος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News