Δύσκολη νίκη ο ΠΑΟΚ, 1-2 τον Παναιτωλικό

Ποδόσφαιρο
Δύσκολη νίκη ο ΠΑΟΚ, 1-2 τον Παναιτωλικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καλύτεροι οι γηπεδούχοι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα…

Ο Παναιτωλικός έβαλε μεγάλα ζόρια στον ΠΑΟΚ που δεν βλεπόταν για μεγάλο διάστημα αλλά χτύπησε στο φινάλε για το δεύτερο σερί, σημαντικό διπλό (1-2) στη Superleague. Καθάρισαν μπροστά οι δυο μεταγραφές Σίντκλει-Μίτριτσα.

Μπορεί να «υποφέρει» αλλά το κοντέρ γράφει... νίκες! Μετά την Τρίπολη, ο ΠΑΟΚ μέτρησε και δεύτερο εκτός έδρας τρίποντο, φεύγοντας από το Αγρίνιο με το 2-1 απέναντι σε έναν ιδιαίτερα «μαχητικό» Παναιτωλικό που το πάλεψε αλλά εν τέλει παραδόθηκε στους Θεσσαλονικείς που «χτύπησαν» με τις μεταγραφές. Πρόσωπο της αναμέτρησης και πάλι στο φινάλε του ματς ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης!

Μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης, ο ΠΑΟΚ «ενεργοποίησε» τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων ενώ στο 15΄χρειάστηκε η διπλή επέμβαση του Ροντρίγκες προκειμένου οι γηπεδούχοι να βάλουν φρένο στους Θεσσαλονικείς που είχαν περισσότερη ουσία στο παιχνίδι τους στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου.

Και μία από τις κομβικές πάσες του Αουγκούστο έμελλε να αξιοποιηθεί με κεφαλιά (!) από τον Αλεξάντρου Μιτρίτσα, ο οποίος τη δεύτερη φορά που έφυγε από τον Λούι, έστειλε και τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 του ΠΑΟΚ που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Ένα πρώτο 45λεπτο που δεν πέρασε «αναίμακτα» για τους φιλοξενούμενους καθώς η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου φρόντισε να δείξει ιδιαίτερα απειλητική ειδικά με την ευκαιρία του Μόρσεϊ, καταγράφοντας μεν περισσότερες τελικές έναντι του ΠΑΟΚ, αλλά καμία στην εστία του Πασχαλάκη, ενδεικτικό του προβλήματος για τους Αγρινιώτες στην τελική πάσα αλλά και της αδυναμίας που εμφάνισε ο Δικέφαλος αμυντικά...

Και με την έναρξη του β΄μέρους, ο Παναιτωλικός εμφανίστηκε διατεθειμένος να εκμεταλλευτεί αυτές τις αδυναμίες και να «πληγώσει» τον Δικέφαλο, μπαίνοντας με αυξημένη ένταση στο ματς σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ που φάνηκε να χάνει τη συνοχή του και το μυαλό του, ακούγοντας διαρκώς το «καμπανάκι» να χτυπάει στα αυτιά του...

Και εν τέλει αυτό χτύπησε και μάλιστα εις διπλούν μετά το κόρνερ που πήρε ο Παναιτωλικός, με τον Βέργο να πιάνει την πρώτη κεφαλιά προς τα πίσω και τον Χόρχε Ντίας να έρχεται στο δεύτερο δοκάρι και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1 στο 58', εισπράττοντας ό,τι άξιζε από το παιχνίδι.

Βλέποντας την ομάδα του να μοιάζει στατικός, έχοντας απειλήσει μόνο με τον Τέιλορ στο 48', την ώρα που ο Παναιτωλικός είδε τους καρπούς της πίεσης του να αποδίδουν, «φλερτάροντας» ακόμη και με την ανατροπή, ο Ραζβάν Λουτσέσκου άλλαξε πρόσωπα μεσοεπιθετικά, «φρέσκαρε» πρόσωπα και ενώ έμοιαζε έτοιμος να τα παίξει όλα γι΄όλα με δύο φορ, ρίχνοντας μέσα και τον Κούτσια, το γκολ του Σίντκλεϊ ανέτρεψε τα πλάνα του!

Στο 80' ο Σφιντέρσκι έστρωσε ωραία με το στήθος για τον Σίντκλεϊ, με τον τελευταίο να κατεβάζει την μπάλα στο δεξί -το θεωρητικά αδύναμο πόδι του- σουτάροντας μέσα από την περιοχή για το 2-1 που ήρθε δια πυρός και σιδήρου για τον ΠΑΟΚ, με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη να κρατάει την ομάδα του «ζωντανή» στο φινάλε, βάζοντας απίθανο stop στον Καρέλη και σφραγίζοντας τη νίκη για τον ΠΑΟΚ!

Πηγή: sdna.gr

Photo intime

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News